Εργολάβοι και η εκάστοτε Κυβέρνηση, μας σκοτώνουν στο οδικό δίκτυο.

 

  Δώδεκα (12) Σεπτεμβρίου 2003 ο Βασίλης Καραπάνος 21  ετών ουσιαστικά δολοφονείται από το κράτος και τους εργολάβους επί της Λ.Κατεχάκη, στην άνοδο, στο ύψος του Βύρωνα. Πάνω στο εικονοστάσιο, όπως εικονίζεται στην φωτογραφία, που ο πατέρας του τοποθέτησε στη μνήμη του Βασίλη διαβάζουμε τα εξής:

{«H ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ «ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ 21 ΕΤΩΝ , 12-09-03″}
 
Η πλήρης αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων, η έλλειψη ενός ενιαίου φορέα Οδικής Ασφάλειας, για την πάταξη της γενοκτονίας της ασφάλτου, έχουν καταστήσει την Ελλάδα πρώτη στα τροχαία ατυχήματα μεταξύ των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
 Οι «νταβατζήδες» εργολάβοι και οι «νταβατζήδες» της υπαίθριας διαφήμισης, που συνεργάζονται με τη δημόσια διοίκηση για να τα «κονομάνε» δια της εμπορικής και πολιτικής διαφήμισης έχουν καταλάβει δια της βίας τους κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια, νησίδες ασφαλείας, διασταυρώσεις οδών, χώρους πρασίνου, ταράτσες κτηρίων κ.λ.π. ακόμη και μπάρες ασφαλείας με διαφημιστικές κατασκευές) και ουσιαστικά μας δολοφονούν κυρίως τους νέους από ηλικίας 18-44 ετών, τη στιγμή που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας. 
  
Ποιός Εισαγγελέας και πότε θα τους καθήσει στο σκαμνί;
 
  Οι κοινόχρηστοι χώροι της Ελλάδας, που ανήκουν σε όλους μας, έχουν μετατραπεί με «νταβατζηλίκι και τσαμπουκά» σε Νεκροταφεία.

 Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, κύριοι αρχηγοί των κομμάτων, ζείτε στην Ελλάδα ή σε τριτοκοσμική χώρα  καννίβαλων;      

         Ποιός επιτέλους Κυβερνά αυτή τη χώρα;
         Oι πεντέξι νταβατζήδες;
 
  ScannedImage-4.jpg

Επαναλαμβάνουμε ποιός εισαγγελέας και πότε θα τους καθήσει στο σκαμνί;