Οι Μολόχ της ασφάλτου! Οι `Πατέρες` και οι `Μητέρες` του ΄Εθνους που μας σκοτώνουν στο οδικό δίκτυο της χώρας.

 

    Ο Μολόχ σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη ήταν Σημιτικός θεός των υποχθόνιων δυνάμεων, ιδιαίτερα της φωτιάς. Κάθε συνειρμός με  τον πρώην πρωθυπουργό κ.Σημίτη μάλλον δεν είναι τυχαίος. Η λατρεία του περιλάμβανε δια πυράς προσφορές σ΄αυτόν ακόμη και παιδιών.

                 ScannedImage-51.jpg 

 Οι εικονιζόμενοι κοινοβουλευτικοί πολιτικοί δεν είναι εκλεκτοί του λαού διότι επί δεκαετίες τώρα ο πληθυσμός της Ελλάδας αφανίζεται στην άσφαλτο και οι μπλέ, πράσινοι, κόκκινοι ή ροζέ, ως άνω «αρχηγοί», σφυρίζουν αδιάφορα χωρίς να έχουν ομονοήσει ή έστω και διαφωνήσει επί ενός κοινού εθνικού προγράμματος οδικής ασφάλειας. Βάσει του οποίου θα προστατεύονται εμπράκτως δημοκράτες, φασίστες, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, αναρχικοί, θρησκευόμενοι και μη, μετανάστες, ταξιδιώτες διερχόμενοι απ΄αυτή την ωραία χώρα, όλος δηλαδή ο πληθυσμός της Ελλάδας, μόνιμος ή προσωρινός. 
 
Ο νόμος 3202/2003 της κυβέρνησης Σημίτη περί των εσόδων  και των δαπανών νομαρχιακών και δημοτικών συνδυασμών κατά τις εκλογές για την ανάδειξη των Αρχών της Τοπικής και Νομαρχαικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει για τα έσοδα και τις δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων:
 «Στις δαπάνες αυτές περιλαμβάνονται, ιδίως, κάθε ποσό που καταβάλλεται για την αγορά έκδοση, κυκλοφορία και διακίνηση εντύπων , την  καταχώρηση και προβολή μηνυμάτων από τα Μ.Μ.Ε και την παροχή κάθε μορφής υπηρεσιών από επιχειρήσεις διαφημίσεων, τύπου και δημοσίων σχέσεων, καθώς και η αξία των αποτιμώμενων σε χρήμα παροχών και διευκολύνσεων  προς τους υποψηφίους.»
 Ας σημειωθεί οτι τα κοινοβουλευτικά κόμματα χρηματοδοτούνται γενναία, εκτός από επιχειρηματίες, Μ.Μ.Ε. κ.λ.π. και από τον κρατικό προϋπολογισμό, στα πλαίσια ενός είδους «πλιάτσικου» και ενός είδους «παρασιτισμού» υπέρ της κάθε είδους γραφειοκρατίας και υπέρ της κάθε είδους «καμαρίλας» και υπέρ κάθε είδους «αθέμιτου…ανταγωνισμού».
 Ο ως άνω νόμος προβλέπει και περί «απαγορεύσεων» στη χρηματοδότηση των συνδυασμών και των υποψηφίων, αλλά τίποτε απολύτως δεν τηρείται και πρίν και μετά τις εκλογές, έτσι ώστε να διακινούνται τεράστια  μαύρα αφορολόγητα ποσά, βουτηγμένα χωρίς καμία απολύτως υπερβολή, στο αίμα του πληθυσμού της χώρας υπέρ του Μολόχ ή των Μολόχ της ασφάλτου.
 Δυστυχώς τα κοινοβουλευτικά κυρίως κόμματα , έχουν μετατραπεί  σε «μαγαζάρες»  ή σε Ανώνυμες Εμπορικές εταιρίες , που συναλλάσσονται παράνομα  με «επιχειρήσεις διαφημίσεων τύπου και δημοσίων σχέσεων», με Μ.Μ.Ε. που δεν υπόκεινται σε κανέναν απολύτως έλεγχο, επιχειρήσεις δηλαδή και επιχειρηματίες που υποστηρίζουν με όλα τα μέσα τα κόμματα αυτά καθώς και τους «εκλεκτούς» της τοπικής και της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, που είναι δικοί τους εκλεκτοί.
 
 Και όλοι μαζί, κόμματα και επιχειρηματίες, νομάρχες, δήμαρχοι  και υπερνομάρχες και βουλευτές, επιδίδονται σε μια απαράδεκτη συναλλαγή και δια της υπαίθριας διαφήμισης,δια της οποίας εκλέγονται.
 Καταλλαμβάνουν δε κάθε κοινόχρηστο χώρο κατά μήκος του οδικού δικτύου της χώρας ναρκοθετώντας το, κυριολεκτικά, και μεταρέποντάς το, σε «λαιμητόμο και καρμανιόλα» με την απόσπαση της προσοχής των οδηγών , με τις λακκούβες, τα ολισθηρά οδοστρώματα, την έλλειψη αστυνόμευσης και σωστού φωτισμού κ.λ.π. και  σαν άλλοι Μολόχ σκοτώνουν και τραυματίζουν τον  πληθυσμό της χώρας.  Και εξασφαλίζουν, οι ως άνω Μολόχ, μια ακόμα πρωτιά αίσχους και εγκλήματος στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση,  σε νεκρούς δηλαδή  και τραυματίες στην άσφαλτο!    

Σήμερα είναι 25 Δεκεμβρίου,Χριστούγεννα. Μετά την  επιστροφή των εκδρομέων από την επαρχία στις πόλεις θα ακούσουμε πάλι μια ψυχρή ανακοίνωση της Τροχαίας , με τις  ευλογίες των εικονιζόμενων ως άνω  Μολόχ, περί δεκάδων νεκρών και εκατοντάδων τραυματιών, κυρίως νέων παιδιών-των παδιών μας. 
 Και δώστου πάλι απ΄την αρχή  θ΄ακούμε περί 6 περίπου νεκρών καθημερινά και δεκάδων τραυματιών. Και περί δεκάδων δισεκατομυρίων ευρώ κοινωνικού και οικονομικού κόστους εξαιτίας των ως άνω Μολόχ  της ασφάλτου.Περί τραυματιών σ΄όλη τους τη ζωή από τα τροχαία, περί ενός εγκλήματος που καλά κρατεί για να τα «κονομάνε»  ελάχιστοι νταβατζήδες, πολιτικοί, δήμαρχοι, νομάρχες, υπερνομάρχες κ.λ.π., για μια αιμάσσουσα, ανάπηρη και γερασμένη  Ελλάδα. 

  Και οι ως άνω Μολόχ θα μας «τσαμπουνάνε» αηδίες περί «οραμάτων», γενικότητες ότι για τα πάντα «φταίνε» οι άλλοι, δηλαδή αυτός ο λαός που σκοτώνεται με τις ευλογίες τους, κι άλλες τέτοιες εγκληματικές ανοησίες .
 
 Λες και είναι βαλτοί να ποδοπατάνε Σύνταγμα και νόμους της Ελλάδας στο όνομα του «Ελληνικού λαού», του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου».
 
 Και εν συνεχεία, σε μέρες «κοινοβουλευτικού ελέγχου», θα ακούμε τι δεν έκαναν οι κυβερνήσεις του   ΠΑΣΟΚ , για να μην το κάνει (επομένως) και η παρούσα κυβέρνηση της Ν.Δ. Και ο χορός των ασυνειδήτων  Μολόχ καλά κρατεί, όπως ακριβώς στην Παλαιά Διαθήκη. 

  Θαυμάστε Φρίκη και ανάθεματα και φοβέρες του «Κυρίου» κατά αυτών που προσφέρουν αίμα στον Μολόχ:

 {«Κανέναν από τους απογόνους σου δεν πρέπει να προσφέρεις θυσία στον Μολόχ για να μην βεβηλώσεις έτσι το όνομα του θεού σου. Εγώ είμαι ο Κύριος» (Λευ.18,21)}
 
{«Αν κάποιος, είτε από τους Ισραηλίτες, είτε από τους ξένους πουν ζουν στη χώρα σας, προσφέρει ένα παιδί του θυσία στον Μολόχ εξάπαντος θα θανατωθεί. Ο λαός της χώρας πρέπει να τον λιθοβολήσει.
 Αλλά κι εγώ (ο θεός) θα στραφώ εναντίον του ανθρώπου αυτού και θα τον αποκόψω από το λαό του. Πρόσφερε το παιδί του θυσία στον Μολόχ και μόλυνε το αγιαστήριό μου, βεβήλωσε το άγιο όνομά μου.
Κι αν ακόμη ο λαός της χώρας αγνοήσει την πράξη  αυτού του ανθρώπου και δεν τον θανατώσει, τότε εγώ θα στραφώ εναντίον του και εναντίον της οικογένειάς του, θα τον αποκόψω από το λαό του και μαζί μ΄αυτόν όλους όσοι τον ακολουθούν στην παράνομη λατρεία του Μολόχ-της ασφάλτου»!(Λευ.20, 1-2)»}.

{» Δεν θα βρεθεί κανείς ανάμεσά σας, που να προσφέρει τον γιό του ή την κόρη του να καούν θυσία (στον Μολόχ-της ασφάλτου- Δευ.18,10-11)}.

{«…Ακολούθησε το κακό παράδειγμα των βασιλιάδων του Ισραήλ, έφτασε μάλιστα στο σημείο να προσφέρει το γιό του ολοκαύτωμα στα είδωλα (στον Μολόχ της ασφάλτου), σύμφωνα με τα βδελυρά έθιμα των εθνών εκείνων, που ο Κύριος τα είχε διώξει από τη χώρα τους για να κατοικήσουν οι Ισαραηλίτες. Επίσης πρόσφερε θυσίες και θυμιάματα (στον Μολόχ της ασφάλτου) στους ιερούς τόπους, πάνω στους λόφους, κάτω από τις σκιές των δένδρων»! -Β΄ Βασ. 16,3″}! 

{«Ο Ιωσίας αχρήστεψε τον ιερό τόπο της Τοφέθ, που βρισκόταν στην κοιλάδα Εννόμ, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσφέρει εκεί τον γιο του ή την κόρη του ολοκαύτωμα στον Μολόχ»-της ασφάλτου-Β΄Βασ. 23,10″}.

{«Στην κοιλάδα Εννόμ καθιέρωσαν ιερόν τόπο, που τον ονόμασαν Τοφέθ, εκεί θυσιάζουν τους γιούς τους και τις κόρες τους στη φωτιά (στον Μολόχ-της ασφάλτου- )πράγμα που εγώ δεν το διέταξα, ούτε καν το διανοήθηκα»-Ιερ.7,31″}.

«{Καθιέρωσαν ιερούς τόπους προς τιμήν του Βάαλ, στην κοιλάδα Εννόμ, για να θυσιάζουν τους γιούς τους και τις κόρες τους στον Μολόχ-της ασφάλτου. Αυτά δεν  τους διέταξα εγώ, ούτε διανοήθηκα ποτέ ότι θα έκαναν τέτοιες βδελυρές πράξεις, -Ιερ.32,35»}.

{«΄Επειτα πήρες τ΄αγόρια σου και τα κορίτσια σου, εκείνα που ανήκαν σε μένα, και τα πρόσφερες θυσία στα είδωλα(στον Μολόχ -της ασφάλτου) για να γίνουν τροφή τους. Σα να μην έφταναν δηλαδή οι πορνείες σου, έσφαξες τα παιδιά μου και τα παρέδωσες στα είδωλά σου (στον Μολόχ-της ασφάλτου) για ολοκαύτωμα. Και μέσα σ΄όλες αυτές τις βδελυρές πράξεις και τις πορνείες σου, δεν θυμήθηκες τον καιρό της νιότης σου, τότε που ήσουν γυμνή κι ασκέπαστη και μες στο αίμα σου βουτηγμένη-Ιεζ. 16,20-22»}.

Κι αν οι ως άνω «αρχηγοί» ισχυριστούν οτι δεν υπηρετούν τον Μολόχ της ασφάλτου, αλλά ό,τι αντιπροπροσωπεύει για τον καθένα το… χρώμα του κόμματός του ( πράσινο, μπλέ, κόκκινο , ρόζ ή κίτρινο), ας αποδείξουν τι έχουν κάνει για την  ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας, για την ασφάλεια αυτού του δύστυχου πληθυσμού της Ελλάδας.

 Κανένας «θεός» ή φιλόσοφος,  ούτε του φιλελευθερισμού ή του νεο-φιλελευθερισμού, ούτε του σοσιαλισμού ή  «σοσιαλισμού», ούτε του κομμουνισμού, ούτε του φασισμού κ.λ.π.  δηλαδή ο Ρικάρντο ή ο Σμίθ, ο Κέϋνς ή ο Γκαλμπρέιθ, ο Χέγκελ ή ο Μάρξ, ο Χριστός, ο Βούδας, ο Μωάμεθ  ή ο Αλάχ δεν είπε ποτέ «υπηρετείστε τον Μολόχ» με την γενοκτονία της ασφάλτου, όπως κάνουν οι ως άνω…Μολόχ.  
 Αυτοπροβαλλόμενοι  ως πατέρες και μητέρες του έθνους.
Με το αζημίωτο  φυσικά, επιδιδόμενοι σ΄έναν άγριο και μακάβριο χορό δις ευρώ! ΄Ενεκα κρατικού προϋπολογισμού, κοινοτικών πλαισίων στήριξης και στήριξης απο «νταβατζήδες» διαφημιστές της υπαίθριας διαφήμισης, καναλάρχες κ.λ.π.,οι οποίοι παριστάνουν οτι δεν γνωρίζουν τίποτα για την γενοκτονία της ασφάλτου…