ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…

  Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Ο απολογισμός από τη γενοκτονία της ασφάλτου: 4 νεκροί στην Αθήνα, 19 στο ερπαρχιακό οδικό δίκτυο. Τραυματίες; ΄Ισως εκατοντάδες. Πλήρης απολογισμός σε δυο-τρείς ημέρες μετά την  επιστροφή στις πόλεις. Οι αιτίες; Πασίγνωστες:

                        ScannedImage-61.jpg
Οδικό δίκτυο απαράδεκτο. Λαθεμένος σχεδιασμός, απαράδεκτοι ασφαλτοτάπητες για τα κονομάνε οι εργολάβοι, έλλειψη επαρκούς και σωστού φωτισμού, λακκούβες, κλίσεις (δολοφονικές), ελλιπής ή ανύπαρκτη σήμανση και σηματοδότηση, τοποθέτηση με τη βία παροδίων δολοφονικών εμποδίων, όπως είναι τα παντός είδους πλαίσια της εμπορικής και πολιτικής υπαίθριας διαφήμισης, έλλειψη στηθαίων ασφαλείας, παντελής έλλειψη αστυνόμευσης και συντήρησης του οδικού δικτύου.
  Η πολιτεία (και η εκκλησία,λόγω Χριστουγέννων αλλά και καθημερινά)  είναι ανύπαρκτες.

                              ScannedImage-72.jpg

Σε ποιούς απευθύνονται τα παραπάνω διαφημιστικά πλαίσια που εικονίζονται στη φωτογραφία να έχουν καταλάβει βιαίως  διασταύρωση οδών στο ύψος του παλιού αεροδρόμιου, καλύπτοντας τη σήμανση, τα φανάρια κ.λ.π;
Μα στους οδηγούς! Αποσπούν την προσοχή τους με την δολοφονική παράνομη διαφήμιση και τους σκοτώνουν ή τους τραυματίζουν. 

                           ScannedImage-81.jpg

Στην παραπάνω φωτογραφία εικονίζεται ένα τεράστιο (διπλό) διαφημιστικό πλαίσιο  που έχει τοποθετήσει γνωστός «νταβατζής» της υπαίθριας διαφήμισης μπροστά από τον  «οίκο» του Θεού, μετατρέποντάς τον σε δολοφονικό  οίκο εμπορίου,  υπό τα όμματα του Χριοστόδουλου και του Πολύδωρα…

                        ScannedImage-9.jpg
  οι οποίοι όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία ασχολούνται με άλλα πράγματα και έχουν αφήσει ασύδοτο τον Ηρώδη της ασφάλτου να καθοδηγεί το λουτρό αίματος των τροχαίων.

 Εν τω μεταξύ 6.000 αστυνομικοί κύριε Χριστόδουλε και κύριε Πολύδωρα, ασχολούνται με την  φύλαξη του Πραιτώριου,δηλαδή με τη φύλαξη του Ηρώδη. 
 
 ΄Η με άλλα λόγια 6.000 αστυνομικοί  φρουρούν καναλάρχες, τους πεντέξι «Νταβατζήδες» κατά τη ρήση του Πρωθυπουργού, τους επιχειρηματίες της υπαίθριας διαφήμισης που μας σκοτώνουν στην άσφαλτο, υπουργούς, βουλευτές, τηλεοπτικούς αστέρες, οι οποίοι ποιούν την νήσσα σχετικά με το λουτρό αίματος της ασφάλτου, κ.λ.π.

  Σύμφωνα με παλιό δημοσίευμα της Καθημερινής (5-9-2004) για την ασφάλεια του Προέδρου της Δημοκρατίας διατίθενται 263 άνδρες διαφόρων βαθμών, για τον Πρωθυπουργό 105, για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ 31, για τον αρχηγό του ΚΚΕ 21, του Συνασπισμού 18, για τον Γ.Καρατζαφέρη 6. Και για βουλευτές και υπουργούς καθώς και για τηλεοπτικούς αστέρες, εφημερίδες, εκδότες και δημοσιογράφους αμέτρητοι άλλοι.
 Τι έχουν κάνει οι παραπάνω για την ασφάλεια της Οδικής Κυκλοφορίας; Απολύτως τίποτα. Εγκληματούν στο οδικό δίκτυο μαζί με τους εγκληματίες εργολάβους, διαφημιστές κ.λ.π.
 Μα που ζούμε κύριοι; ΄Εχετε μετατρέψει την κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού σε Ελληνιστάν.
 Κι ο πόλεμος της ασφάλτου, τον  οποίο εσείς καθοδηγείτε υπέρ δολοφονικών άννομων συμφερόντων, αριθμεί περισσότερους νεκρούς και τραυματίες απ΄ό,τι ο πόλεμος στο Ιράκ, ή στο Αφγανιστάν! 
                       ΄Ελεος Παναγία μου και Χριστέ μου
Χριστουγεννιάτικα….
Αλλά πρόσεχε Παναγία μου, το νεογέννητο από τους παραπάνω «Ηρώδηδες» της ασφάλτου.Γιατί και από

ScannedImage-61.jpg
 πεζοδρόμιο να πας αυτοί θα σας σταυρώσουν.
Τα «τριάκοντα» έχουν  στόχο…