Kύριε Β.Πολύδωρα γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Δ.Τάξης αυξήθηκαν τα Τροχαία το 2006 σε σχέση με το 2005;

  Σύμφωνα με ανακοίνωση(6-2-2007) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης τα τροχαία ατυχήματα  στην Ελλάδα για το 2006 αυξήθηκαν κατά 3,2%  σε σχέση με το 2005. Δηλαδή το 2005 ήσαν1.311 θανατηφόρα και το 2006 1.353.

             ScannedImage-29.jpg 
 Εκλογές του 2004.΄Αμα πάρει αριστερά το τιμόνι ο οδηγός, θα πέσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και θα σκοτωθεί. Αυτό τον καλεί δια της υπαίθριας διαφήμισης-παγίδας θανάτου, να κάνει ο διαφημιζόμενος Συνασπισμός.
                                 —.—
 Επί δεκαετίες οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα  για να τεθεί τέρμα στη γενοκτονία της ασφάλτου.
Παίρνουν  κάποια αποσπασματικά και σπασμωδικά ημίμετρα τα οποία  επιδεινώνουν το πρόβλημα. 
Το φάρμακο δε που προτείνουν είναι οι τροποποιήσεις του Κ.Ο.Κ. όπως έγινε πρόσφατα,25-1-2007. Σ΄αυτή την εισπρακτική, δια της αύξησης των προστίμων,τροποποίηση ο εισηγητής της πλειοψηφίας είπε οτι άν δεν δημιουργηθεί ενιαίος φορέας Οδικής Ασφάλειας και αν δεν λειτουργήσει η Διακοματική Επιτροπή της Βουλής για τα τροχαία θα συνεχίζεται η γενοκτονία της ασφάλτου.
                  ScannedImage-42.jpg

 Εκλογές 2004. Δια της ως άνω παγίδας θανάτου, της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, όχι κάποιας τριτοσκομικής χώρας, αλλά της Ελλάδας, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί «Την  κοινωνική Ευρώπη». Από τότε πάρα πολλοί εποχούμενοι σκοτώθηκαν πάνω σε τέτοιες παγίδες θανάτου. Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε στο να μην προφθάσουν να …. «κοινωνικοποιηθούν»  ευρωπαϊκά, αλλά να θανατωθούν.
                            —.—

Μάλιστα ο Λιάπης, Υπουργός Μεταφορών είπε ότι οτι δεν έχει τη δυνατότητα το υπουργείο του να αστυνομεύει τους δρόμους, γιατί τούτο αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως!
 Κατά δε την τροποποίηση του Κ.Ο.Κ.,που χαρακτηρίστηκε από βουλευτή «αέρας κοπανιστός», ήσαν παρόντες στη Βουλή των «300», 25 βουλευτές!
Η «διαδρομή» πρότεινε στα Κόμματα σχέδιο νόμου για την δημιουργία ενιαίου Φορέα Οδικής Ασφάλειας, αλλά η κυβέρνηση το αγνόησε. Εκεί προτείνεται δέσμη μέτρων, τα οποία έχουν  προταθεί και στα συνέδρια για την Οδική Ασφάλεια του 1994,1998 και 2005. Είναι γνωστό οτι αν  δεν υπάρξει συνέχεια και συνέπεια στην εφαρμογή των μέτρων που έχουν προταθεί για την εξάλειψη των τροχαίων η γενοκτονία θα μαίνεται στην άσφαλτο, επιδεινούμενη.

Οι κυβερνήσεις με την πλήρη αδιαφορία  και την ανευθυνότητά τους έχουν επιτύχει την πρωτιά στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση στα τροχαία, «δολοφονώντας» ουσιατικά κάθε χρόνο ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Ελλάδας.          
                                                                     ScannedImage-54.jpg

Τριτοκοσμικό θέαμα επί της Λ.Κατεχάκη, προκειμένου δια της εμπορικής και πολιτικής υπαίθριας διαφήμισης η εικονιζόμενη γνωστή εταιρία να βγάζει μαύρο, παράνομο χρήμα. Τη στιγμή που πάρα πολλοί σ΄αυτή την Λεωφόρο καρμανιόλα έχουν χάσει  τη ζωή τους. Το ΥΠΕΧΩΔΕ απουσιάζει, το Υπουργείο μεταφορών επίσης.Το ίδιο και το Υπουργείο Δημόσιας τάξης. «Ποιοί επί τέλους μας κυβερνούν …σκοτώνοντάς μας σ΄αυτή τη χώρα»;
                                    —.—

 Ενα στα δέκα τροχαία ατυχήματα οφείλεται σύμφωνα με τους συγκοινωνιολόγους στα εκατοντάδες χιλιάδες (σ΄όλη τη χώρα) παράνομα πλαίσια της υπαίθριας φωτεινής και μη διαφήμισης.
 Δεν  υπάρχουν στοιχεία για το  πόσα τροχαία θανατηφόρα και μη οφείλονται σε άλλα παρόδια εμπόδια που κατακλύζουν το οδικό δίκτυο της χώρας δια της κατάληψης κάθε σπιθαμής γης κοινόχρηστου χώρου.
΄Ολα δε τα κόμματα του Κοινοβουλίου, διαφημίζονται κατά τις προεκλογικές περιόδους, δια των παγίδων αυτών θανάτου και  «κάνουν την πάπια» όταν επιτακτικά τίθεται το αίτημα να ξηλωθούν, γιατί είναι «πολλά τα λεφτά ΄Αρη», όπως λεγόταν σε μια παλιά ελληνική ταινία!  

                  ScannedImage2.jpg
        Εκλογές 2004. Ο μελλοντικός Πρωθυπουργός δια της υπαίθριας διαφήμισης θέτει σε άμεσο κίνδυνο στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, όσους καλεί να τον ψηφίσουν, με το σύνθημα «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη». Το ίδιο θα κάνει και στις επερχόμενες εκλογές;
                                —.—

Οι δε υποψήφιοι νομάρχες, δήμαρχοι, δήμοι,Κοινότητες ,ΔΕΗ(που τελευταία καταγγέλει «αφισάρχες» για ρευματοκλοπή, που την πληρώνει ο κοσμάκης) κ.λ.π. είναι βουτηγμένοι σε μια εγκληματική διαπλοκή, τέτοια που μόνο στις τριτοκοσμικές  με δικτατορικά καθεστώτα, χώρες, εμφανίζεται!
Και ενώ σκοτώνονται κυρίως τα παιδιά μας  πάνω στις διαφημιστικές γιγαντοαφίσες δια των οποίων διαφημίζονται και «εκλέγονται» βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες , υπουργοί κ.λ.π. αυτοί εξακολουθούν να παριστάνουν τον ανεύθυνο και μεταθέτουν τις ευθύνες για την γενοκτονία της ασφάλτου από τον «΄Αννα στον  Καϊφα» και αντίστροφα. 

                                        ScannedImage-62.jpg
 Εικονοστάσι στη μνήμη κάποιου νεκρού(λέγεται πώς ήταν αστυφύλακας), στη Λ.Κατεχάκη, στο ύψος της Καισαριανής.
                                —.—
                          ScannedImage-73.jpg
 Οδός   Χαμοστέρνας, στα όρια του δήμου Αθηναίων. Μαγιό προβαλλόμενα δια της υμίγυμνης λευκής σαρκός. Υπαίθρια διαφήμιση που σε  στέλνει στον άλλο κόσμο στο «άψε-σβήσε».
΄Ετσι κι αλλιώς εργολάβοι, μεγαλοδιαφημιστές, κυβερνήσεις, πολιτικοί,δήμαρχοι, νομάρχες,βουλευτές, υπουργοί κ.λ.π. έχουν καταστήσει  την Ελλαδίτσα μας ένα απέραντο νεκροταφείο, όπως επιβεβαιώνεται και από το εικονοστάσι που εικονίζεται  δίπλα σε μπάρες ασφαλείας, της Λ.Κύμης, στην παρακάτω φωτογραφία, και δίπλα σε μόλις διακρινόμενο, πλαίσιο διαφημιστικής πινακίδας! 
                                        ScannedImage-82.jpg