ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Σταματήστε τώρα τη γενοκτονία της ασφάλτου. Υπόλογοι οι κυβερνώντες,εξ ενδεχομένου δόλου ή βαρύτατης αμέλειας.

               

                              ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ:
                              ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
                              ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ; 
                              ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
                              ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ; 
                              ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Ή ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
                              ΤΩΝ ΠΕΝΤΕΞΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»;  

                                                                                
  

                                   Ï?άÏ?Ï?Ï?η00016.jpg            
   Η παρακάτω φωτογραφία εικονίζει  εικονοστάσιο στη μνήμη κάποιου νεαρού που έχασε την ζωή του  στο οδόστρωμα λόγω τροχαίου ατυχήματος. Οι υπαίτιοι γνωστοί: Πριν απ΄όλα οι κυβερνώντες οι οποίοι έχουν επιτρέψει σε ελάχιστους εγκληματίες μεγαλοδιαφημιστές, εργολάβους κ.λ.π. να καταλαμβάνουν τους κοινόχρηστους χώρους των πόλεων ,κατά μήκος του οδικού δικτύου της χώρας, που αποτελούν δημόσια κτήση  και να τους μετατρέπουν δια της ιδιοτικοποίησης και εμπορευμαποίησης  υπέρ της υπαίθριας διαφήμισης, σε «οικονομικές μονάδες» που αποφέρουν πακτωλό μαύρου χρήματος, υπέρ ελαχίστων νταβατζήδων, μετατρέποντας την Ελλάδα σε απέραντο νεκροταφείο.  

                       ScannedImage-87.jpg

Η λύση είναι μία: Η δημιουργία αμέσως από την Κυβέρνηση Ενιαίου Φορέα Οδικής Ασφάλειας, με αποκλειστικές αρμοδιότητες, για να τεθεί τέρμα στην καθοδηγούμενη πλέον γενοκτονία τη Ασφάλτου.

Το παρακάτω κείμενο μαζί με σχετική Πρόταση νόμου που ήδη έχει δημοσιευθεί στην «διαδρομή» επιδόθηκε και στα 300 μέλη του Κοινοβουλίου, στις 23-3-07, για να εισαχθεί στη Βουλή και να ψηφιστεί ομόφωνα. Μόνο έτσι  θα τεθεί τέρμα στη γενοκτονία της ασφάλτου:

        » Κύριοι Βουλευτές,
   Οι υπογράφοντες χάσαμε τα παιδιά μα στο οδόστρωμα εξαιτίας διαφημιστικών πινακίδων-παγίδων θανάτου (ένα στα δέκα τροχαία ατυχήματα οφείλεται σ΄αυτές).
  Για να σταματήσει το μεγάλο έγκλημα της γενοκτονίας της ασφάλτου, πίσω απότο οποίο κρύβονται μεγάλα άνομα οικονομικά συμφέροντα, προτείνουμε σ΄όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου τον παρακάτω Νόμο, που δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα www.diadromi.com, ώστε να εισαχθεί στη Βουλή και να ψηφιστεί ομόφωνα απ΄όλους τους βουλευτές.
  Με την πρόταση αυτή νόμου επιδιώκεται η δημιουργία Ενιαίου Φορέα Οδικής Ασφάλειας, με αποφασιτικές αμοδιότητες για να λυθεί ριζικά το κυκλοφοιακό πρόβλημα και να σταματήσει αμέσως η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των κοινόχρηστων χώρων(πεζοδρομίων, χώρων πρασίνου, πλατειών, νησίδων ασφαλείας κ.λ.π.) που ανήκουν σ΄όλο τον Ελληνικό πληθυσμό και αποτελούν δημόσια κτήση.
   Η ανοχή  της Κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και όλων των κομμάτων που αντιπροσωπεύονται ή όχι στο Κοινοβούλιο, απένανι σ΄αυτό το μεγάλο οικονομικό έγκλημα, που αφανίζει κυρίως τα νιάτα της Ελλάδας στο οδικό δίκτυο της χώρας, ισοδυναμεί όχι απλώς με συγκάλυψη, αλλά με καθοδήγηση (εξ ενδεχομένου δόλου ή βαρύτατης αμέλειας) της γενοκτονίας της ασφάλτου χάριν εγκληματικών ολιγαρχικών οικονομικών συμφερόντων.
  Εμείς χαροκαμένοι για όλη μας τη ζωή, σας προτείνουμε τη σύσταση Ενιαίου Φορέα Οδικής Ασφάλειας, πράγμα που εσείς οι κυβερνώντες, έπρεπε να είχατε αντιμετωπίσει πριν από 20 και πλέον χρόνια.
 Δεν «πάει άλλο». Ολα τα μέλη του Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα η κυβέρνηση αναλαμβάνουν βαρύτατες ευθύνες αν δεν σταματήσουν αμέσως την γενοκτονία της ασφάλτου.-
                                                          
                                              Αθήνα 22-3-2007

Μανώλης Ι.Σταυρουλάκης .Τηλ.210 8064858 

Θανάσης Δ. Τσιώκος -Πλαπούτας, δικηγόρος Αθηνών. Τηλ.2103639164 «