Η υπαίθρια διαφήμιση συνεχίζει να θανατώνει.Υπό την `επίβλεψη` και `αναρμοδιότητα` των εικονιζόμενων κ.κ.Καραμανλή, Παυλόπουλου, Αθ.Νάκου (υφυπουργού Εσωτερικών)και Ν.Κακλαμάνη. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    

  Την Τετάρτη 16-5-07 και ώρα 2 μ.μ. οι Αθανάσιος Τσιώκος-Πλαπούτας δικηγόρος και Μανώλης Σταυρουλάκης, επισκέφθησαν τον Υφ.Εσωτερικών κ.Αθ.Νάκο, που σύμφωνα με το βιογραφικό του,»έχει ασχοληθεί με ιδιωτικές οικοδομικές επιχειρήσεις» για να του επιδώσουν τις 909 -910/07 αποφάσεις του Α΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες αποφαίνονται οτι πρέπει να ξηλωθούν αμέσως οι φονικές πινακίδες της υπαίθριας διαφήμισης, που είναι υπαίτιες για 1 στα 10  τροχαία  ατυχήματα.Ï?άÏ?Ï?Ï?η00024.jpg   

Οι κ.κ.Αθ.Νάκος  και Παυλόπουλος έχουν στη μέση τον Κ. Καραμανλή (μέτοχο κατασκευαστικής εταιρίας) και απέναντί τους τον Ν.Κακλαμάνη και συζητούν τα προβλήματα των ΟΤΑ.

Ο  κ.Νάκος είχε δηλώσει πρόσφατα  σχετικά με το ξήλωμα των φονικών παγίδων της υπαίθριας διαφήμισης, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών στη Βουλή, οτι:
 «Απαιτείται πολλές φορές η διακοπή της κυκλοφορίας κεντρικών οδών, η λήψη ιδιαιτέρων μέτρων ασφαλείας, η χρησιμοποίηση πολύ μεγάλων γερανών, αλλά και η αντιμετώπιση σφοδρών αντιδράσεων  και συμπλοκών, που ενίοτε φτάνουν και σε τραυματισμούς» .
Οι Αθ.Τσιώκος-Πλαπούτας και Μ.Σταυρουλάκης, περίμεναν μια ώρα στο Υπουργείο Εσωτερικών να τους δεχτεί ο κ.Νάκος και όταν του έδειξαν τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε και δημοσίευμα της www.diadromi.com σχετικά με τον θάνατο ενός οδηγού αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα επί της Λ.Συγγρού στις 23-4-07,  εκείνος έβαλε τις φωνές, δήλωσε αναρμοδιότητα και άρχισε να τους απωθεί βιαίως.
΄Οταν  ρωτήθηκε ο κ.Νάκος ποια διαφημιστική εταιρία καλύπτει:  την ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ(Φ.Βρυώνης) ή κάποια MASTER(Γ. Πολίτης)που ξανατοποθέτησε την φονική διαφημιστική πινακίδα δίπλα στο εικονοστάσιο που στήθηκε στη μνήμη του θανατωθέντος, εκείνος έγινε έξαλλος,  και συνέχισε τους προπηλακισμούς με τη βοήθεια ενός άνδρα της προσωπικής του φρουράς.
΄Αφησε δε αιωρούμενο το ερώτημα ποιον εγκληματία καλύπτει αυτός και η κυβέρνηση, που συνεχίζει να εγκληματεί ασύδοτος στο οδικό δίκτυο της χώρας.
 ΄Ετσι αντιμετώπισε ο κ.Νάκος τι αποφάσεις του Σ.τ.Ε.
Να τον χαίρεται ο κ.Καραμανλής , ο κ. Παυλόπουλος και ο κ.Ν.Κακλαμάνης.
 ΄Εως πότε όλοι μαζί θα συγκαλύπτουν  την γενοκτονία της ασφάλτου;
Ξέχασε ο πρωθυπουργός  τις δηλώσεις του, της 28-9-2004 σύμφωνα με τις οποίες:
 «Για κάθε πολιτισμένη χώρα η οδική ασφάλεια είναι ουσιώδης συνιστώσα της ποιότητας ζωής.»;
Αυτή την ποιότητα ζωής έχετε υπόψη σας κύριε Καραμανλή; Τους τραμπουκισμούς του Νάκου;
Σε αστυνομικό κράτος ζούμε κύριε πρωθυπουργέ;Που δίνει το δικαίωμα στον κάθε κύριο Νάκο να ποδοπατά τις αποφάσεις του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, όπως είναι ο Σ.τ.Ε.;
Να προβαίνει σε προπηλακισμούς ελλήνων πολιτών που έχασαν τα παιδιά τους εξαιτίας φονικών παγίδων της υπαίθριας διαφήμισης; 

Ποιούς εγκληματίες καλύπτετε κύριε Πρωθυπουργέ;
Που οδηγείτε τους έλληνες πολίτες (και τους ψηφοφόρους σας); Στην αυτοδικία; 
 Αν  ΄Ελληνες πολίτες, που τους σκοτώνουν τα παιδιά στην  άσφαλτο, απαντήσουν με τα ίδια μέσα σ΄αυτούς τους εγκληματίες, που θα οδηγηθεί η χώρα; Σε εμφύλιο πόλεμο; Χάριν δυό-τριών νταβατζήδων;που τα κονομάνε άγρια; υπό την ανοχή και την σκέπη σας; 

Αν οι ανωτέρω, που επισκέφθησαν τον υφυπουργό σας, απαντούσαν με βία όπως ο κ.Νάκος εναντίον τους, τι θα γινόταν στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών επι της πλατείας Κλαυθμώνος; 
Θα θρηνούσαμε θύματα χάριν των νταβατζήδων της υπαίθριας διαφήμισης, που προστατεύει ο κ.υφυπουργός; Και που «απειλούν με συμπλοκές,  που οδηγούν σε τραυματισμούς», όταν επιχειρείται το ξήλωμα των φονικών  παγίδων της υπαίθριας διαφήμισης;  
Αν πας, πολίτη Κώστα Καραμανλή να ξηλώσεις εσύ δίπλα από το εικονοστάσιο, την φονική παγίδα επί της Λ.Συγγρού 194 ,    κινδυνεύεις να δεχθείς προπηλακισμούς και ύβρεις από τον κ.Νάκο;ή και οι δύο μαζί θα προπηλακίσετε τους συγγενείς του θανατωθέντος από την  φονική παγίδα,χάριν κάποιων πολύ  γνωστών εγκληματιών;
Εκεί οδηγείτε τα πράγματα πολίτη Κώστα Καραμανλή! 
Ο πληθυσμός τούτης της χώρας έχει πάρει το νόμο στα χέρια του. Κι αν τολμήσει οποιοσδήποτε κύριος Νάκος να ξανααπαντήσει με τα ίδια βιαία μέσα υβρίζοντας την Δικαιοσύνη,το Σ.τ.Ε, τι θα γίνει;
Δεν είναι ραγιάδες οι ΄Ελληνες Κώστα Καραμανλή. 
Γι΄αυτό σπεύσε να πάρεις μέτρα.
Μην αδιαφορείτε και μην παίζετε με τον θάνατο των παιδιών μας. Εξηγηθήκαμε πολίτη και πρωθυπουργέ Κώστα Καραμανλή;
                ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Τα παραπάνω τα κατήγγειλε από το βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στο Φαληρικό Δέλτα, το Σάββατο 19-5-07 
ο  αντινομάρχης Αθηνών Γιώργος Καστρινάκης λέγοντας οτι η κυβέρνηση «λειτουργεί με γνώμονα μόνο τις ανάγκες της επικοινωνίας  και ποτέ με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας. Βλέπουμε να αναπτύσσεται ένας αυταρχισμός.
 Και καταγγέλλω σήμερα απ΄αυτό το βήμα ότι την προηγούμενη Τετάρτη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών , ο κ.Νάκος, απώθησε βιαίως  δύο πολίτες, τον κ.Αθ. Τσιώκο-Πλαπούτα και τον κ. Μ.Σταυρουλάκη, όταν πήγαν να του θέσουν ένα πολύ σοβαρό θέμα σχετικά με την οδική ασφάλεια». 
 
 Ενημερώθηκαν δε για τις 909-910/07 αποφάσεις του Α΄Τμήματος του Σ.τ.Ε., και για τα παραπάνω βίαια επεισόδια, όλοι οι  συμμετέχονες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι δημοσιογράφοι του ημερήσιου τύπου και των άλλων ΜΜΕ. Καθώς και ατομικά οι κ.κ. Τηλέμαχος Χυτήρης, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Ανωμερίτης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Πέτρος Ευθυμίου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Βάσω Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Καρχιμάκης,΄Αντζελα Γκερέκου,  Κώστας Σκανδαλίδης, ΄Ακης Τσοχατζόπουλος, Χάρης Τσιόκας, Ντίνος Ρόβλιας , Γιάννης Τσακλίδης, Γιάννης Μανιάτης,Χρήστος Πρωτόπαπας και πολλοί άλλοι.
΄Ολοι συμφώνησαν οτι πρέπει αμέσως να φηφιστεί ομόφωνα από την Βουλή νόμος (η www.diadromi.com  έχει δημοσιεύσει πρόταση νόμου που έχει επιδοθεί στις 23-3-07, και στους 300 της Βουλής) για «Ενιαίο Φορέα Οδικής Ασφάλειας», που θα προβεί αμέσως στο ξήλωμα των παράνομων φονικών παγίδων της υπαίθριας διαφήμισης  και θα παίρνει διαρκή και παντοτινά μέτρα,για να τεθεί τέρμα στη γενοκτονία της ασφάλτου.
 Για μια Ελλάδα πολιτισμένη, σύγχρονη και ευημερούσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, που θα λειτουργεί τέλεια το δημοκρατικό της Πολίτευμα, και δεν θα σκοτώνει τα παιδιά της στο οδικό δίκτυο της χώρας, χάριν άνομων συμφερόντων ελάχιστων εγκληματιών.