ΚΥΡΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.

            ΠΡΟΣ
     Κύριον Δημήτρη Κοντομηνά,
     Αγαπητέ Κύριε Κοντομηνά,
Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007 κατόπιν 3ης αναβολής  με είχε καλέσει ο  ALPHA   στην εκπομπή του κ.Γ.Αυτιά.
Αφορμή ήταν ο θάνατος του γιου μου Δημήτρη ετών 33 ηλεκτρολόγου μηχανικού Ε.Μ.Π, εξαιτίας παράνομης διαφημιστικής πινακίδας του Φ.Βρυώνη (ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ) έξω από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στις 12-2-2000 και
Μετά από 8χρονο περίπου άνισο αγώνα, το Σ.τ.Ε δια των 909-910/07 αποφάσεών του με δικαίωσε.
 Οι αποφάσεις αυτές λένε το εξής απλό: ότι υπάρχουν κανόνες οδικής κυκλοφορίας, άμα ο οποιοσδήποτε, παρανομώντας, τους παραβιάζει δια παροδίων  διαφημιστικών εμποδίων, ένεκα των οποίων  έχουν σκοτωθεί πάρα πολλοί, κυρίως νέοι άνθρωποι, σκοτώνει και τραυματίζει τους χρήστες των οδών. Ένα στα δέκα τροχαία  ατυχήματα οφείλεται σ΄αυτές τις παγίδες θανάτου.
Όταν με ταξί  ήλθα στον ALPHA, για την ως άνω εκπομπή, εντελώς περιέργως, δεν με  κάλεσαν να πάρω μέρος στο «πάνελ» μαζί με τον φίλο μου τον Ιαβέρη ή τον κ.΄Αδωνη Γεωργιάδη, αλλά με απομόνωσαν σ΄ένα «στουντιάκι» για να έχουν την δυνατότητα να μου «κλείσουν το στόμα» από το κοντρόλ.
 ΄Ετσι ακριβώς και έγινε.
 Μόλις που πρόφτασα και αναφέρθηκα στα νούμερα των ως άνω αποφάσεων και στα ονόματα των Βρυώνη, Πολίτη και Κοπελούζου κ.λ.π. που δια διάφορων εταιριών παρανομούν στον τομέα της υπαίθριας διαφήμισης.  Πουθενά στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκης Κοινότητας δεν υπάρχουν τέτοιες παγίδες θανάτου, γιαυτό και δεν σημειώνοναι  ατυχήματα εξαιτίας τους. Και τηρούν τον διεθνή νόμο του ΟΗΕ –της Βιέννης, όπως αναλύεται στις ανωτέρω αποφάσεις του Σ.τ.Ε.
Αυτό τον νόμο Κύριε Κοντομηνά, που είναι υπέρτερης ισχύος ακόμα και από τον Κ.Ο.Κ. τον παραβιάζει η αυτοαποκαλούμενη «μαφία» αυτών των εταιριών μαζί με δημάρχους και με τη δημόσια διοίκηση στο σύνολό της.
Κι όταν κάποιοι δήμαρχοι προσπαθούν να ξηλώσουν αυτές τις παγίδες θανάτου, σύμφωνα με τις ως άνω αποφάσεις του Σ.τ.Ε. απειλούνται και χρειάζεται να γίνουν ήρωες για να τις καθαιρέσουν.
Κύριε Κοντομηνά, επειδή πρόκειται για την έννομη τάξη, και για την παράνομη και προκλητική ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των ελεύθερων-κοινόχρηστων χώρων της πατρίδας μας, που ανήκουν σε όλους μας.
Επειδή έχει καταλυθεί η έννομη τάξη.
Επειδή πρέπει να σταματήσει αμέσως η «γενοκτονία της ασφάλτου».
                        ΖΗΤΩ
Ως ειδικός πλέον, που συνέβαλε να υπάρξει νομολογία για την γενοκτονία της ασφάλτου, να πληροφορηθεί όλος ο πληθυσμός της χώρας, από τον  Τηλεοπτικό Σταθμό του ΑLPHA, την πλήρη αλήθεια σχετικά με την γενοκτονία αυτή που μας αφανίζει κυριολεκτικά, τη στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας. Και πιστεύω,ότι όταν λέγεται όλη η αλήθεια, το εμπορικό κέρδος εν καιρώ, δια της τηρήσεως των χρηστών συναλλακτικών ηθών, θα είναι μεγαλύτερο.
                            Αθήνα 11-6-07
                                     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΚΟΣ-ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ
                                                             ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
                                       ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 14 (10679), ΤΗΛ.2103639164
                                       Κιν.6972652010.