Ανατομία του γνωστού διαρκούς εγκλήματος στο οδικό δίκτυο.

ScannedImage-8.jpgΣύμφωνα με το νόμο κάθε αναγκαίος εξοπλισμός του οδικού δικτύου της χώρας δεν πρέπει να είναι επικίνδυνος για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα των χρηστών του.
Το δε πεζοδρόμιο προορίζεται εξ ορισμού αποκλειστικά για τους πεζούς.
Αλλά στη χώρα μας ορισμένοι γνωστοί εγκληματίες εκ δόλου, προκειμένου να εισπράτουν «μαύρο χρήμα» ναρκοθετούν κυριολεκτικά το οδικό δίκτυο.
Τοποθετούν παράνομα στους κοινόχρηστους χώρους «στέγαστρα» στάσεων, διαφημιστικές γιγαντοαφίσες κατά χιλιάδες, και κάθε τέτοια «μονάδα» αποτελεί μια επιχείρηση, ένα «μαγαζί», από το οποίο δια της εμπορικής και πολιτικής διαφήμισης , εισπράττονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα!
ScannedImage-6.jpg

Το εικονιζόμενο στη 2η μεγάλη φωτογραφία(και στην πρώτη μικρή) στέγαστρο μέσα στο οποίο βρήκαν τον θάνατο τρία άτομα την 30 -9-06 αποτελεί παγίδα θανάτου διότι εκεί που εικονίζεται η κορδέλα υπήρχε ένα μεταλλικό κάθισμα, ανάμεσα στα δύο από τα τρία διαφημιστικά πλαίσια, και δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής προς τα πίσω στους εγκλωβισμένους καθήμενους.

ScannedImage-8.jpg

Μπροστά απ΄αυτό δεν υπάρχουν κολονάκια ή στηθαία ασφαλείας που θα συγκρατουσαν το αυτοκίνητο που για κάποιο λόγο εξετράπη από τη Λ.Συγγρού και έπεσε πάνω στο στέγαστρο.
Δηλαδή οι έχοντες την ευθύνη για την κατασκευή,την τοποθέτηση και την εμπορική εκμετάλλευση(!) του στεγάστρου, αφού δεν μερίμνησαν να πάρουν μέτρα ασφαλείας για τους αναμένοντες το λεωφορείο στο στέγαστρο, καταδίκασαν (από δόλο για να βγάζουν λεφτά) εκ των προτέρων τα τρία θύματα σε θάνατο!
Και μάλιστα ο διαρκής δόλος τους επιβεβαιώνεται από το γεγονός οτι μετά το ατύχημα έσπευσαν να αποκαταστήσουν το στέγαστρο στην προτέρα (δολοφονική) κατάσταση!Και αγνόησαν κυνικά τους εικονιζόμενους μετά το ατύχημα συγγενείς των τριών θανόντων που κλαίνε και οδύρονται ασταμάτητα.
΄Εσπευσαν εκεί μόνο για να αποκαταστήσουν, μετά το θάνατο των τριών, το μαγαζί τους-παγίδα θανάτου.

Μάλιστα σε ελάχιστη απόσταση πριν από το στέγαστρο υψώνεται επί του πεζοδρομίου φωτεινή διαφημιστική γιγαντοαφίσα της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ όπως φαίνεται στην πρώτη μεγάλη φωτογραφία και δίπλα της κλαίνε και οδύρονται σαν χορός αρχαίας τραγωδίας οι συγγενείς της 23χρονης, δολοφονημένης μέσα στο στέγαστρο, κοπέλας!
Και παρά το γεγονός ότι είναι πάμπολλοι οι νεκροί και οι τραυματίες εξαιτίας τέτοιων στεγάστρων και διαφημιστικών γιγαντο-πλαισίων , οι εγκληματίες, ως άνω, συνεχίζουν το έργο τους με απούσα την δημόσια διοίκηση, όταν δεν συμμετέχει στο έγκλημα αυτό, απούσα την κυβέρνηση και την εισαγγελική αρχή.
Αντίθετα οι υποψήφιοι δήμαρχοι, νομάρχες, υπερνομάρχες κ.λ.π. είναι παρόντες διαφημιζόμενοι στις γιγαντοαφίσες και στα στέγαστρα στα πλαίσια της γνωστής απαραδέκτης δολοφονικής συναλλαγής!

Ζούμε σε δημοκρατική χώρα ή σε μπανανία;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβει ο εισαγγελέας;
Γιατί αν δεν επέμβει αργά ή γρήγορα θα εξεγερθεί ο λαός και τότε…»Φωνή λαού οργή Θεού».