Να σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.Η Ελλάδα στο έλεος μιας αισχροκερδούς μαφίας ιδιωτικών συμφερόντων, που αισχρά διαπλέκεται με ένα παγιδευμένο και αποπολιτικοποιημένο `Πολιτικό` σύστημα.

 Η Αττική καίγεται. Προ ημερών η Πάρνηθα, σήμερα,την επομένη της Παναγίας, η Πεντέλη.
 Κυβέρνηση,υπουργοί,βουλευτές αντιπολίτευση, κόμματα,»αρχηγοί» και «αρχιγίσκοι», Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Μητσοτάκηδες ,Λαλιώτηδες,Λιάπηδες, Σουφλιάδες, κ.λ.π. υπό την «αιγίδα» της Πρεδρίας της Δημοκρατίας, αντιπαρατίθενται υποκριτικά,στρουθοκαμηλικά για το που θα ρεύσει περισσότερο μαύρο, δι ομολόγων ή άλλων τρόπων,  πολιτικό χρήμα.
  ΄Εχουν εγκαταλειφθεί σκόπιμα στην τύχη τους:
-Το οδικό περιβάλλον και η οδική ασφάλεια των ελλήνων πολιτών, και  το όνειδος των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης που σκοτώνει κυρίως τα παιδιά μας στο οδικό δίκτυο.
-Το φυσικό περιβάλλον γενικότερα:Δάση, θάλασσες, ποτάμια, αποχετεύσεις και το οξυγόνο μας που αντικαθίσταται από το όζον και κάθε είδους δηλητήρια, τα οποία  μας σκοτώνουν σιγά σιγά.Ενώ την ίδια στιγμή το βιοτικό επίπεδο της πλειοψηφίας των πολιτών έχει καθηλωθεί σε επίπεδα φτώχειας.
 Τα νέα παιδιά, η νεολαία μας, δεν έχουν κανένα όραμα ,καμμία προοπτική.
Το δε πολιτικό σύστημα έχει εμπλακεί σε μία ακατάσχετη υποκριτική , ανέντιμη και αισχροκερδή «προεκλογολογία»,  ηθελημένα ή αθέλητα και ο λαός παρακολουθεί καθηλωμένος σε όρια πείνας και ανέχειας, το χορό το μαύρου πολιτικού χρήματος, δια των «δομημένων» ομολόγων,της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης των πάντων, ακόμα και των κοινοχρήστων χώρων της πατρίδας μας, ακόμα και του μολυσμένου  αέρα που αναπνέουμε.
Τα δε ΜΜΕ, κρατικά και μη, εισαγγελείς, ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, «ανεξάρτητες» και   κυβερνητικές ή μη κυβερνητικές οργανώσεις, διαμαρτύρονται, καταγγέλλουν, προβαίνουν σε διαβήματα, αλλά η «στημένη» διαπλοκή δια της παντός είδους αισχροκέρδειας είς βάρος της πολύπαθης Ελλάδας, καλά κρατεί.

 Κατά τα άλλα οι κυβερνώντες έχουν αυτοχαρακτηριστεί «καραγκιόζηδες» στην υπηρεσία ορισμένων «νταβατζήδων», που ξεκοκαλίζουν, τον εθνικό πλούτο, τα Κοινοτικά Πλαίσια στήριξης ρημάζοντας τα αφαλιστικά ταμεία ως και  το οδικό δίκτυο της χώρας, τους κοινόχρηστους χώρους(που ανήκουν σε όλους τους ΄Ελληνες) και το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον, δια της αισχροκερδούς «βασιλείας» του τσιμέντου.
Ποτέ στο παρελθόν η Ελλάδα δεν είχε βρεθεί σε δεινότερη θέση, ούτε επί τουρκοκρατίας.
 Μια λύση υπάρχει μόνον: Ας πάρει την πρωτοβουλία ο Κάρολος  Παπούλιας σχηματισμού Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, έκτακτης Ανάγκης. ΄Εντιμοι,ακέραιοι άνθρωποι, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί υπάρχουν. Ας πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, δια «χειρός» του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 Για να λειτουργήσει επιτέλους το Πολίτευμα.Και να παρθούν άμεσα μέτρα εθνικής σωτηρίας. Είναι Ευρωπαϊκή χώρα η Ελλάδα;Δεν πάει άλλο.
Η περίοδος της Μεταπολίτευσης έχει φθάσει προ πολλού στο τέρμα της.
Παρήγαγε, σύμφωνα με τα συμφέροντα ελάχιστων,  αυτήν  την  απαράδεκτη Πολιτική Μορφή, αυτό το χρεωκοπημένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα. Το οποίο πρέπει να αλλάξει αμέσως ή  να αντικατασταθεί με άλλο. Γιατί αυτό εκτρέφει ή ανέχεται την διαπλοκή, την αισχροκέρδεια,  την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των οσίων και των ιερών της Ελλάδας!

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας λοιπόν, αμέσως τώρα, για να σωθεί η Ελλάδα και ο λαός της.