Γιατί τα κόμματα συνεργάζονται με τους `μαφιόζους` της υπαίθριας διαφήμισης και μας σκοτώνουν στο οδικό δίκτυο;

ScannedImage-23.jpgΛ.Κηφισίας απέναντι από την ΗΕLEXPO, 19-12-2005. Ο Γιάννης Σταυρουλάκης 25 ετών, εξετράπη  με το αυτοκίνητό του από το οδόστρωμα  προς τα δεξιά κι αντί να βρει ελεύθερη τη νησίδα ασφαλείας έπεσε πάνω σε παράνομα τοποθετημένη διαφημιστική πινακίδα της ΜΑΣΤΕR OUTDOOR και σκοτώθηκε.
Η νησίδα αυτή ασφαλείας φιλοξενεί δάσος παράνομων γιγαντοαφισών οι οποίες και μετά το ατύχημα δεν ξηλώθηκαν από τον αρμόδιο δήμο Αμαρουσίου, του οποίου το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάρει δύο ομόφωνες αποφάσεις για να ξηλωθούν αυτές οι παγίδες θανάτου και παρ΄όλα αυτά παραμένουν…δολοφονικά προκλητικές στη θέση τους!

ScannedImage-23.jpg

Μία μάλιστα απ΄αυτές όπως φαίνεται στην παραπάνω  φωτογραφία,  (το βράδυ της 12-10-06) που ανήκει στην εταιρία Α/Α, λίγα μόλις μέτρα μακριά από εκείνη που σκότωσε τον Γιάννη Σταυρουλάκη  διαφημίζει τoυς Μαυρίκο,Νικολόπουλο και Μανουσογιαννάκη, υποψήφιους για την υπερνομαρχία κ.λ.π. υποστηριζόμενους από το ΚΚΕ! 

 ScannedImage-121.jpg

 Αλλά και ο Ζαφειρόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου και δικηγόρος γράφοντας τον νόμο στα «παλαιότερα των υποδημάτων του» διαφημίζεται σε γιγαντοαφίσα τοποθετημένη παράνομα στην  ίδια νησίδα,  πιο κάτω από εκείνη που πάνω της βρήκε τον θάνατο ο Γιάννης Σαυρουλάκης, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, που ελήφθη το βράδυ της 12-10-06. 
Η γιγαντοαφίσα αυτή μαζί με άλλες καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο και εκτείνεται μέσα στο οδόστρωμα της Λ. Κηφισίας, δεν φέρει δε διακριτικό τίτλο της εταιρίας που την τοποθετεί ούτε αριθμό, έστω… πλαστογραφημένης άδειας της αρμόδιας Αρχής!
Η παρανομία που σκοτώνει σε όλο της τον κυνισμό,στην υπηρεσία εκείνων που έπρεπε να προασπίζουν την νομιμότητα και να μεριμνούν για την ασφάλεια, την ζωή και την υγεία του του λαού.