Λ.Βουλιαγμένης, στο ύψος του δήμου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Ξημερώματα της 6ης-2-08: Δύο νεαροί 19 και 21 ετών νεκροί μετά από πρόσκρουση του αυτοκινήτου τους,σε διαφημιστική πινακίδα, που είχε τοποθετηθεί παράνομα σε νησίδα ασφαλείας(!).Η γενοκτονία της ασφάλτου χάριν της ενθυλάκωσης μαύρου παράνομου χρήματος, συνεχίζεται. Τι θα κάνει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ.Σανιδάς;

 Η παρακάτω φωτ.εικονίζει νησίδα ασφαλείας στη Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος του δήμου Ελληνικού, στην άνοδο προς Αθήνα.
Τα ξημερώματα της  6ης-2-08 ένα αυτοκίνητο μάρκας HONDA προσέκρουσε σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα, η οποία μετά το ατύχημα αφαιρέθηκε.  Στη φωτ. εικονίζεται η λακκούβα, όπου  είχε τοποθετηθεί αυτή η παγίδα θανάτου.
 
 Εν συνεχεία το αυτοκίνητο κατέληξε σε φωτιστική κολόνα της ΔΕΗ. Ανασύρθηκε νεκρός ένας 21χρονος, ο οποίος κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 7-2-08, στο νεκροταφείο της Βάρης.
 Και ο άλλος ο 19χρονος  συνεπιβάτης, εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο. Κηδεύεται και αυτός αύριο στο νεκροταφείο της Βάρης.
 
 ΄Εχει επιληφθεί αρμοδίως το Αστ.Τμήμα Ελληνικού. 

                        Ï�α έγγÏ�αÏ�ά μοÏ�-Î�θαν- 010.jpg                                                

Η Λ.Βουλιαγμένης, όπου επανειλημμένα έχουν χάσει την ζωή τους από τις παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης και από παράνομα στέγαστρα, κυρίως νέοι άνθρωποι, είναι κατειλημμένη σε κάθε κοινόχρηστο χώρο της(οδόστρωμα, πεζοδρόμια,νησίδες ασφαλείας, διασταυρώσεις οδών κλπ) από αμέτρητα παράνομα διαφημιστικά πλαίσια και στέγαστρα, που ανήκουν σε δύο ομίλους εταιριών συμφερόντων Φ.Βρυώνη και Γ.Πολίτη, τα οποία δια της διαφήμισης αποσπούν την προσοχή των  εποχούμενων και σκοτώνουν. 

 Το παραπάνω έγκλημα (και το διαρκές έγκλημα της γενοκτονίας της ασφάλτου) οι  Θαν.Τσιώκος-Πλαπούτας δικηγόρος και Μ.Σταυρουλάκης, που έχουν χάσει τα παιδιά τους  εξαιτίας δολοφονικών διαφημιστικών πινακίδων την 12-2-2000 στη Λ.Κατεχάκη και την 19-12-2005 στην Λ.Κηφισιάς αντίστοιχα, κατήγγειλαν χθες με κατεπείγουσα Αίτηση -Καταγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Σανιδά και του ζήτησαν να επέμβει. 

 Παρόμοιο διάβημα είχαν κάνει στο ίδιο εισαγγελέα στις 4-6-2007, το οποίο δια του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Μαύρου είχε μπεί στο…Αρχείο.

 Οι Θαν.Τσιώκος-Πλαπούτας και Μαν.Σταυρουλάκης προσκόμισαν στον κ.Γ.Σανιδά το νομικό πλαίσιο που διέπει τα της οδικής ασφάλειας, και τις 909-910/07 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες απαγορεύουν απολύτως την τοποθέτηση των  χρυσοφόρων παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης στους κοινόχρηστους χώρους της Ελλάδας,  όπως είχαν  κάνει και στις 4-6-2007 και ζήτησαν:

 «Να πραχθούν τα δέοντα κατά του εγκλήματος της γενοκτονίας της ασφάλτου και κατά των γνωστών επιχειρηματιών-μεγαλοδιαφημιστών της υπαίθριας διαφήμισης  και κατά κάθε άλλου υπαίτιου-αισχροκερδώς διαπλεκόμενου».