Ο ψευδόμενος Κ.Καραμανλής, η οδική ασφάλεια, η μαινόμενη γενοκτονία της ασφάλτου και η πολιτικο-οικονομικο-κοινωνική κρίση.

                                       Γράφει ο δικηγόρος 
                              ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΩΚΟΣ-ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ
                                                            
  Ο Καραμανλής δήλωσε χθές σχετικά με τις απεργίες κάθε κλάδου εργαζομένων που θίγονται από την ληστεία των χρημάτων των ασφαλιστικών τους ταμείων:

 «Κανείς δεν δικαιούται να κάνει κατάχρηση της επαγγελματικής του θέσης ή της θέσης που του έχει εμπιστευθεί η κοινωνία για να την υπηρετεί, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Αυτό νομίζω  είναι αυτονόητο και πασιφανές».

Ο πρωθυπουργός φωτογραφίζει τον εαυτόν του. Διότι στις 28-9-2004, είχε δηλώσει σχετικά με την οδική ασφάλεια:

 «Για κάθε πολιτισμένη χώρα η οδική ασφάλεια είναι ασφαλώς και πάνω απ΄όλα υπόθεση του κράτους. Είναι και ζήτημα  κοινωνικού πολιτισμού και νοοτροπίας. Οι πρόχειρες παρεμβάσεις, τα αποσπασματικά μέτρα είναι ατελέσφορα. Προχωρούμε στην εφαρμογή μιας κοινωνικής πολιτικής για την οδική ασφάλεια για την αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων»!

Ο Καραμανλής ψεύδεται εκ δόλου. Διότι από το 2004 έως σήμερα έχουν «δολοφονηθεί» στο οδικό δίκτυο της χώρας πάνω από 10.000 άτομα και έχουν τραυματιστεί εκατοντάδες χιλιάδες ,χάριν (και)του μαύρου αισχροκερδούς χρήματος της  υπαίθριας διαφήμισης!

Είναι γνωστό οτι το 12% των τροχαίων δυστυχημάτων προκαλείται εξαιτίας των παγίδων θανάτου της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, πάνω στις οποίες  χρόνια τώρα προεκλογικά ο Καραμανλής, το κόμμα του, τα άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου  διαφημίζονται δωρεάν  στα πλαίσια μιας αισχροκερδούς διαπλοκής που «δολοφονεί» δι΄αποσπάσεως της προσοχής, τον  πληθυσμό της Ελλάδας!

Στις 6-4-2007 σκοτώθηκε  εξαιτίας πρόσκρουσης αυτοκινήτου επί παράνομης διαφημισικής πινακίδας στο ύψος  του Κηφισού απέναντι απ΄τον ΟΠΑΠ (διοικητικά όρια  του δήμου Αθηναίων) ο 21χρονος συνοδηγός Τζίστο Τσέκι!
Εν όψει των εκλογών της 16-9-2007 στην συγκεκριμένη παγίδα θανάτου διαφημίστηκε ο Καραμανλής και στο δάσος των άλλων γιγαντοαφισών τριγύρω και σ΄όλη την Ελλάδα διαφημίστηκε το κόμμα του και όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου!

 Οι νεκροί εξαιτίας των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης είναι αμέτρητοι και οι Καραμανλής,  Παπανδρέου Παπαρρήγα, Αλαβάνος-Τσίπρας, Καραντζαφέρης ποιούν την νήσσα»! Το ίδιο πράττουν ηθελημένα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων,τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ,  οι εργολάβοι και οι προμηθευτές του δημοσίου, καθώς και ορισμένοι γνωστοί πλούσιοι τηλεοπτικοί αστέρες.

  Το μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα, μεγαλύτερο και από το ασφαλιστικό, είναι η μαινόμενη και καθοδηγούμενη πλέον γενοκτονία της ασφάλτου, δια της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης του οδικού και του φυσικού περιβάλλοντος, όπου διακινούνται δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων πολλά δισεκατομμύρια είναι μαύρο, δολοφονικό, αισχροκερδές χρήμα, χάριν του οποίου  αφανίζονται κυρίως τα νιάτα της Ελλάδας στην  άσφαλτο!  
 
 Γι΄αυτό κ.Καραμανλή εσείς, η κυβέρνηση και  το κόμμα σας , οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και τα άλλα κόμματα δεν:
  «δικαιούσθε να κάνετε κατάχρηση της θέσης που σας έχει εμπιστευθεί η κοινωνία, για να την υπηρετείτε, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου»!
 
 -Σταματείστε επιτέλους να σκοτώνετε και να τραυματίζετε τον πληθυσμό της χώρας στο οδικό και στο φυσικό περιβάλλον.
-Θέστε τέρμα στην γενοκτονία της ασφάλτου.