Αγαπητέ μου Κώστα, συγκαλύπτεις την γενοκτονία της ασφάλτου, χάριν άνομων αισχροκερδών συμφερόντων από την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του οδικού και του φυσικού περιβάλλοντος. Αγαπητέ μου Κώστα, Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ, λέγεται οτι υπάρχει ακυβερνησία στην Ελλάδα. Δεν είναι αλήθεια. Στην Θεσσαλονίκη Κώστα μου(Διεθνής ΄Εκθεση) συγκάλυψες όλα τα εγκλήματα της κυβέρνησής σου.Είσαι ο Αρχιερέας της διαπλοκής. ΄Εβγαλες λάδι όλους τους υπουργούς σου και δεν είπες ούτε μια λέξη για την καθοδηγούμενηη πλέον γενοκτονία της ασφάλτου.

                Γράφει ο δικηγόρος ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΩΚΟΣ – ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ

 ….Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, αγαπητέ μου Κώστα (Καραμανλή) τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2008 προκάλεσαν τον θάνατο ή τον ταυματισμό 1.483 ατόμων:
-153 άτομα έχασαν την ζωή τους,
-200 τραυματίστηκαν βαριά
-και 1690 τραυματίστηκαν ελαφρά,
ενώ αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2007 τα ατυχήματα ήσαν:
1.324, με 106 νεκρούς,
-144 βαριά τραυματίες
-και 1.454 ελαφρά  τραυματίες.
Συγκριτικά προκύπτει οτι τον Ιούνιο του 2008 υπήρξε:
– αύξηση των τροχαίων κατά 12%,
-αύξηση των νεκρών κατά 44,3%,
-αύξηση των βαριά τραυματιών κατά 38,9%
-και αύξηση των ελαφρά τραυματιών κατά 6,2%.
Σύμφωνα με την Τροχαία αγαπητέ μου Κώστα,η πρώτη αιτία πρόκλησης τροχαίων είναι η απόσπαση της προσοχής.

-Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Λ.Ρακιντζή αγαπητέ μου Κώστα, το 2007 προκλήθηκλαν 300 τροχαία ατυχήματα εξαιτίας παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, από τα οποία 8 θανατηφόρα.

-Δεν ξέρω αγαπητέ μου Κώστα, αν ο εν λόγω επιθεωρητής συμπεριλαμβάνει σ΄αυτά και τον θάνατο του 21 ετών Τζίστο Τσέκι, που σκοτώθηκε πάνω σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα στη Λ.Κηφισσού στις 6 Απριλίου 2007(Μ.Παρασκευή!).
Και ενόψει των εκλογών της 16ης-9-2007, πήγες και διαφημίστηκες ως υποψήφιος πρωθυπουργός στην συγκεκριμένη παγίδα θανάτου! 
-Από την 1η έως την 17η Αυγούστου 2008 είχαμε στην Ελλάδα, τον παγκόσμιο πολιτιστικό γίγαντα, αγαπητέ μου Κώστα, 115 νεκρούς στην άσφαλτο.
Επί των ημερών της πρωθυπουργίας σου αγαπητέ μου Κώστα, η Ελλάδα μετατράπηκε σε Ελληνιστάν…
Και απορώ γιατί σε φρουρούν 105 άνδρες της αστυνομίας!
Και 6.000 αστυνομικοί φρουρούν κάθε «αισχροκερδή» ιδιώτη, έμπορο, μεγαλοδιαφημιστή, διαπλεκόμενο, καναλάρχη κ.λ.π.!

Κώστα μου, έτσι φρουρούμενος, νιώθεις υπερασφαλής, και ενώ  είσαι εγγυητής σύμφωνα με τό Σύνταγμά μας, της ασφάλειας όλων μας στο οδικό και στο φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας, εσύ δεν κάνεις χρήση αυτού του νομικού και προπαντός ηθικού σου δικαιώματος, και εξ αντικειμένου λες ενσυνειδήτως ψέμματα, συγκαλύπτεις την γενοκτονία της ασφάλτου, και ως Πρωθυπουργός-σύμβολο του ΄Εθνους- θα καταγραφείς από την  ιστορία, τουλάχιστον ως «γενοκτόνος της ασφάλτου» χάριν άνομων , αισχροκερδών συμφερόντων…
Αγαπητέ μου Κώστα, και το «αγαπητέ μου», το εννοώ, σύνελθε.
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Συγκαλύπτεις όλα τα εγκλήματα των υπουργών σου.
Αλλά να συγκαλύπτεις τους μεγαλοδιαφημιστές της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, μετά των οποίων διαπλέκεσαι για να εκλέγεσαι, και την  γενοκτονία της ασφάλτου «πάει πολύ».
Εκτός αν όλους εμάς τους πολίτες της Ελλάδας, αγαπητέ μου Κώστα, που εχουμε χάσει τα παιδιά μας, στην άσφαλτο, γιατί  εσύ κατά κατάχρηση εξουσίας, και οι υπουργοί σου, δεν λαμβάνετε τα  μέτρα που και η www.diadromi.com, συνεχώς σας προτείνει, μας θεωρείς κάφρους και υπηκόους σου.
Θα αντιτάξεις ίσως αγαπητέ μου Κώστα, οτι έτσι λειτουργεί η «ελεύθερη αγορά» και οτι εσύ είσαι απλός ρυθμιστής! 
Δεν είναι αλήθεια Κώστα μου,γιατί στις ΗΠΑ δεν γίνονται τόσα τροχαία ατυχήματα, ούτε στην Σουηδία, ούτε στην ΄Αγγλία, ούτε στη Γαλλία, ούτε στην Ιταλία… φτάνει πιά, μη μας…»δουλεύεις» αλλο αγαπητέ μου Κώστα. 
Γιατί αν ξεσηκωθούμε όλοι εμείς οι συγγενείς των θυμάτων της ασφάλτου και εσύ μαζί, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν οι μεγαλοδιαφημιστές, δήμαρχοι, υπουργοί,  οι εργολάβοι, οι προμηθευτές του δημοσίου, οι μιζαδόροι, οι διαπλεκόμενοι , οι ψεύτες και οι κλέφτες… , που όλοι μαζί «συνδαυλίζουν» την  γενοκτονία της ασφάλτου. 

 Ποτέ δεν είναι αργά αγαπητέ μου Κώστα, για να κάνεις εσύ πρώτος σαν πρωθυπουργός την αρχή του τέλους της γενοκτονίας της αφάλτου.Διαφορετικά οι ευθύνες σου θα γιγαντώνονται και  θα είναι (και είναι ήδη)…»γενοκτόνες», σε μια  Ελλάδα που αντιμετωπίζει ήδη οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας.-