ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ, ΜΜΕ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:                                                            

 papouliasdeksiprofil_98.jpg                     Ï�α έγγÏ�αÏ�ά μοÏ�-Î�θαν- 005.jpg 

                                                         

               

  -Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
οι πιο πάνω φωτογραφίες περιγράφουν την μορφή του σημερινού Ελληνικού Πολιτεύματος:

 -Εσείς είστε σύμφωνα με το Σύνταγμα ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος.

 -Ο κ.Κώστας  Καραμανλής Πρωθυπουργός: διαφημιζόμενος όπως δείχνει η φωτoγραφία εν όψει των εκλογών της 16-9-2007 πάνω σε παράνομη διαφημιστική παγίδα θανάτου, στη Λ.Κηφισού, απέναντι από τον ΟΠΑΠ, όπου στις 6-4-07 σκοτώθηκε ο 21 ετών συνοδηγός κατά την πρόσκρουση αυτοκινήτου πάνω σ΄αυτή, και κάποιος έγραψε την λέξη «ΦΟΝΙΑ» κάτω από το διαφημιζόμενο πρόσωπο του κ.Καραμανλή. 

Κύριε Πρόεδρε, 
Κατά την διάρκεια των τελευταίων 30 ετών έχουν σκοτωθεί πάνω σε εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιες διαφημιστικές παγίδες θανάτου, που παράνομα καταλαμβάνουν τους κοινόχρηστους χώρους της Ελλάδας, αμέτρητοι συνάνθρωποί μας!

-Η τρίτη φωτογραφία δείχνει διαφημιζόμενους τους «εκατό μεγάλους ΄Ελληνες»  με χορηγό της Εθνική Τράπεζα, πάνω σε φονική διαφημιστική πινακίδα τοποθετημένη παράνομα μαζί με αμέτρητες άλλες στο δήμο Ζωγράφου και δη στο δεξιό πεζοδρόμιο στην κάθοδο της οδού Κοκκινοπούλου, έξω από το γήπεδο «ΕΡΜΗΣ»!

-Κύριε Πρόεδρε, στην εικονιζόμενη φονική διαφημιστική πινακίδα προσέκρουσε στις 15-3-09 το εικονιζόμενο επίσης αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να «δολοφονηθεί» ένας 26χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός του ΕΜΠ, που διέμενε στη «Φοιτητική Εστία» και να τραυματιστεί βαριά ο 25χρονος συνοδηγός  και συνάδελφός του, επίσης ηλεκτρολόγος μηχανικός!

 Η φονική αυτή διαφημιστική πινακίδα, που η Τροχαία Καισαριανής γνωρίζει ποιάς εταιρίας είναι, αφαιρέθηκε αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες  τέτοιες ανά την Ελλάδα, αποτελούν άμεσο «κίνδυνο – θάνατο» και παραμένουν στη θέση τους για να εισπράττουν κάποιοι  γνωστοί αισχροκερδείς «επιχειρηματίες» μαύρο χρήμα βουτηγμένο στο αίμα κυρίως νέων ανθρώπων!

Κύριε Πρόεδρε,
-Γνωρίζετε οτι το 2007 εκδόθηκαν οι 909-910 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες ερμηνεύοντας και εφαρμόζοντας τις υπερκείμενες, σε σχέση με τους απλούς νόμους, διατάξεις του νόμου 1604/1986 αποφαίνονται οτι αυτές οι διαφημιστικές πινακίδες είναι απολύτως παράνομες και πρέπει οι δήμαρχοι να σπεύδουν να τις «ξηλώνουν» αμέσως και αν δεν το πράττουν αυτοί , πρέπει να σπεύδουν καθ΄υποκατάστασιν, τα αρμόδια όργανα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. να τις καθαιρούν.

 -Γνωρίζετε επίσης τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες συγγενών των «δολοφονημένων» της ασφάλτου, μέσω εξωδίκων προς τον κ.Καραμανλή, τα οποία έχουν κοινοποιηθεί και στην Προεδρία της Δημοκρατίας. 

 -Πρέπει επίσης να γνωρίζετε οτι στις 9-5-2007 έγινε ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπου ενώπιον δικηγόρων, βουλευτών όλων των πτερύγων της Βουλής,δημάρχων, δημοσιογράφων κ.λ.π. αναλύθηκαν οι ως άνω αποφάσεις του Σ.τ.Ε, και έγινε έκκληση να ληφθούν από την Πολιτεία άμεσα μέτρα για την Οδική Ασφάλεια, από τους εγγυητές της ασφάλειας του πληθυσμού της χώρας, όπως είναι οι κυβερνώντες. 
 
Κύριε Πρόεδρε,
 -Στις 3-6-08 έγινε ημερίδα  του Ε.Μ.Πολυτεχνείου στην παλιά Βουλή, υπό την αιγίδα σας, στην οποία συμμετείχαν υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι κ.α και στην ομιλία του ο καθηγητής του ΕΜΠ κ.Γ.Κανελλαϊδης τόνισε ότι:

-Η Οδική Ασφάλεια είναι Επιστήμη.
-Χρειάζεται η εκδήλωση ισχυρής πολιτικής βούλησης για την λήψη άμεσων μέτρων  σωτηρίας και
-Είναι άμεση ανάγκη και θέμα τιμής για την Ελληνική Πολτεία να ξηλωθούν οι φονικές διαφημιστικές πινακίδες εξαιτίας των οποίων χάνουν  την ζωή τους αμέτρητοι συνάνθρωποί μας.

 -Κύριε Πρόεδρε, στις 25-6-2008 έγινε ημερίδα στην Ενωση Συντακτών στην Αθήνα, Ακαδημίας 20, με πρωτοβουλία συγγενών θυμάτων της ασφάλτου, όπου παρέστη πλήθος κόσμου, δήμαρχοι, βουλευτές κ.α. και επεδόθη ψήφισμα στη Βουλή και στα Κόμματα μαζί με σχέδιο νόμου για την Οδική Ασφάλεια. 

-Στις 10-10-08 υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Κοινοβουλίου για το «ξήλωμα» των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης και για την ανάγκη λήψης μέτρων για την Οδική ασφάλεια (χρηματοδότηση, αστυνόμευση ,πρόληψη κ.λ.π.).

-Στις 16-12-2008 συνεδρίασε η Μόνιμη διακομματική Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, όπου υπήρξε ομόφωνη τοποθέτηση όλων των πτερύγων της Βουλής για το «ξήλωμα» των διαφημιστικών πινακίδων, και την βελτίωση ης Οδικής Ασφάλειας.  

-Και Εσείς επίσης Κύριε Πρόεδρε, έχετε προβεί σχετικά  σε επανειλημμένες δηλώσεις και χαρακτηρήσατε το πρόβλημα της Οδικής Ασφάλειας:  Εθνικό Θέμα.
 Αλλά οι υπαίτιοι της γενοκτονίας της ασφάλτου, με πρώτη την Πολιτεία και την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό την Αυτοδιοίκηση και την εν γένει δημόσια Διοίκηση, παρά τις φραστικές δεσμεύσεις τους δεν σας ακούν και επιβάλουν την δική τους εξωθεσμική και παράνομη θέληση. 

 -Κύριε Πρόεδρε, 
 Ο διαφημιζόμενος όμιλος ΜΜΕ, στην ως άνω φονική πνακίδα και σε χιλιάδες άλλες ανά την Ελλάδα κατέστησε υπαίτιους για ανθρωποκτονία, δια της παράνομης διαφήμισης, τους  «ΕΚΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», με την χορηγία μάλιστα της Εθνικής Τράπεζας!
 
 -Μεταξύ των «100 μεγάλων Ελλήνων» είναι και οι Σωκράτης, Θεοδ.Κολοκοτρώνης, Ιωνάννης Καποδίστριας, Ελευθέριος Βενιζέλος κ.α. Το οξύμωρο δε, είναι ότι όλοι αυτοί αγωνίστηκαν για την δημοκρατία και την απελευθέρωση της Ελλάδας και κάποιοι εκμεταλλεύονται,  δια της φονικής διαφήμισης, τους τιτάνιους αγώνες τους για εμπορικούς σκοπούς.

 -Ο δε  Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Λ.Ρακιντζής στην έκθεση του το έτος 2007 είχε επισημάνει οτι στην Αττική είχαν σημειωθεί 300 τροχαία ατυχήματα(το 2007) πάνω σε πινακίδες υπαίθριας διαφήμισης, από τα οποία τα 8 θανατηφόρα και είχε ζητήσει οι διαφημιστές και οι διαφημιζόμενοι στις παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης να οδηγούνται στο αυτόφωρο!
 Παρ΄όλα αυτά η γενοκτονία της ασφάλτου μαίνεται… 

-Κύριε Πρόεδρε από τους διαφημιζόμενους, ο Σωκράτης αναγκάστηκε να πιεί το κώνιο.
-Ο Καποδίστριας αφού ξόδεψε και την τελευταία του δεκάρα για τους ΄Ελληνες και δεν δέχθηκε να παίρνει σαν κυβερνήτης μισθό, προσπαθώντας να δημιουργήσει δημόσια διοίκηση, δολοφονήθηκε από το αισχοκερδές σύστημα της τότε διακυβέρνησης των κοτσαμπάσηδων με την συμμετοχή και των γνωστών ξένων μεγάλων δυνάμεων. 

 -Ο στρατηλάτης Θεοδ.Κολοκοτρώνης, που αν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε νεώτερο ελληνικό Κράτος, φυλακίστηκε από τους κοτσαμπάσηδες και δια προβοκάτσιας δικάστηκε από το καθεστώς της αντιβασιλείας το 1834, και σώθηκε επειδή αντιστάθηκαν οι δικαστές Τερτσέτης και Πολυζωϊδης… 
-Ο μέγας Ελευθέριος  Βενιζέλος, παρά τα λάθη του, συνέβαλε, με απαράμιλλη μαεστρία, τα  μέγιστα, προκειμένου  να κάνει την Ελλάδα των 2 ηπείρων και των πέντε θαλασσών.

 -Μετά ο 1974 κύριε Πρόεδρε, η Ελλάδα είχε και έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να γίνει δημοκρατική χώρα, ευνομούμενη και ευημερούσα.

 -Μερικά χρόνια μετά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Ελλάδα παρουσιάζει αυτή την σημερινή κατάντια της σήψης ,της διαφθοράς ,της διαπλοκής και της αισχροκέρδειας.
 Τα πολιτικά κόμματα απέτυχαν. Ο κ.Κ.Καραμανλής είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων καθώς και οι κυβερνήσεις του.
 «Εξαντλείται» στα ίδια και στα ίδια επικοινωνιακά παιχνίδια, βουτηγμένος και ο ίδιος προσωπικά δια των συνεργατών,στα γνωστά εγκληματικά οικονομικά σκάνδαλα.
 
 -Κύριε  Πρόεδρε δεν είναι μοιραία αυτή η κατάσταση για την Ελλάδα, η οποία θα μπορούσε  35 περίπου χρόνια μετά την μεταπολίτευση να είναι ο παράδεισος του Πλανήτη…

 Κύριε Πρόεδρε,
 -Περισσότερο από ποτέ άλλοτε η σημερινή κατάσταση της χώρας, ζητά την άμεση, ειρηνική, επαναστατική παρέμβαση του ρυθμιστή του Πολιτεύματος.
Τη δική σας Κύριε Πρόεδρε.

 Και η αρχή μπορεί να γίνει με το ξήλωμα των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης και την λήψη των γνωστών άμεσων μέτρων σωτηρίας για την  Οδική Ασφάλεια, όπως δεσμευτήκατε στην ημερίδα  στις 3 Ιουνίου 2008 στην Παλιά Βουλή απέναντι από το άγαλμα του Θεοδ.Κολοκοτρώνη.
 
 Κύριε Πρόεδρε,
 Αν μπεί τάξη στο φυσικό και στο οδικό περιβάλλον της χώρας, στην αυλή όλων μας, στους κοινόχρηστους χώρους, θα μπεί τάξη και στη δημόσια διοίκηση και στη διακυβέρνηση της χώρας…