ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΛΑΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ενόψει ευροεκλογών)ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ…


-Οι  φωτογραφίες δείχνουν   διαφημιζόμενα τα κόμματα ενόψει των ευροεκλογών της 7-6-2009, πάνω στα εκατοντάδες χιλιάδες ανά την Ελλάδα φονικά πλαίσια της υπαίθριας διαφήμισης, που έχουν καταλάβει τους κοινόχρηστους χώρους της χώρας, και εξαιτίας των οποίων θρηνούμε εκατόμβες νεκρών και τραυματιών εκ των χρηστών των οδών (κυρίως νέων).

Οι κ.κ.Κ.Καραμανλής και Γ.Παπανδρέου επί 30 περίπου  χρόνια, ενώ έχουν δηλώσει επανειλημμένα οτι είναι κατά του φονικού αυτού μέσου διαφήμισης, δεν διστάζουν να διαφημιστούν θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα όλου του πληθυσμού της χώρας, περιφρονώντας και υβρίζοντας ουσιαστικά:

-Τον Λαό και την νεολαία,

-Τους συγγενείς των δολοφονημένων της ασφάλτου στην Αθήνα (στις Λ. Κατεχάκη, Κηφισίας, Κηφισού, Ποσειδώνος, Κοκκινοπούλου, Θηβών, Βουλιαγμένης, κλπ, σε κάθε στενό και κάθε δρόμο), στην  Θεσσαλονίκη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο Νεκροταφείο, δια της τοποθέτησης αμέτρητων εικονοστασίων!
-Την Ολομέλεια της Βουλής (10-10-2008), η οποία ομόφωνα (και η κυβέρνηση) ζήτησε να ληφθούν αμέσως μέτρα για στοιχειώδη βελτίωση της οδικής ασφάλειας αρχής γενομένης από το άμεσο ξήλωμα των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης.

Επίσης οι κ.κ. Κ.Καραμανλής και Γ.Παπανδρέου και τα άλλα κόμματα που διαφημίζονται δι΄αυτού του φονικού μέσου υβρίζουν και περιφρονούν, εγκληματώντας σε βαθμό κακουργήματος:

-Τον ίδιο τους τον εαυτό!

-Τους 15 βουλευτές-μέλη (8 από την κυβέρνηση και 7 από τα άλλα κόμματα) της μόνιμης διακομματικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, τα οποία στις 16-12-2008 τοποθετήθηκαν στο Κοινοβούλιο κατά της γενοκτονίας της ασφάλτου και κατά της φονικής υπαίθριας διαφήμισης και άκουσαν επιδοκιμάζοντας την κραυγή και την αγωνία των συγγενών των δολοφονημένων της ασφάλτου:
-να τεθεί επι τέλους τέρμα στην γενοκτονία αυτή.

– Οι κ.κ.Καραμανλής και Παπανδρέου δια του προσώπου τους εμφανίζονται ως σωτήρες της Ελλάδας και της Ευρώπης, δια της φονικής υπαίθριας διαφήμισης, και εντελώς ανεύθυνα και κυνικά δεν τους ενδιαφέρει να γίνονται υπαίτιοι ανθρωποκτονιών εκ δόλου!  Και την ίδια στιγμή περιφρονούν και παραβιάζουν:

-Τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης(909-910/2007 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας) που επιτάσσουν το άμεσο ξήλωμα των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης.
-Τις εγκυλίους υπουργών (όπως του κ. Αθ.Νάκου,  υπ΄άριθ. 34/23-5-2007)  για το άμεσο ξήλωμα των  παγίδων αυτών θανάτου.

-Την έκκληση στο Κοινοβούλιο (28-1-2009) του υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. κ.Θ.Ξανθόπουλου (δια των αποφάσεων του Σ.τ.Ε) να ληφθούν αμέσως μέτρα για την οδική ασφάλεια  και να ξηλωθούν οι διαφημιστικές παγίδες θανάτου!

-Περιφρονούν επίσης ανεύθυνα, οι κ.κ. Καραμανλής και Παπανδρέου, το κάλεσμα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (3-6-2008) της Πρυτανείας και των καθηγητών του ΕΜΠ, να ληφθούν άμεσα μέτρα για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και το ξήλωμα, εδώ και τώρα, των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης, γιατί είναι άμεση, ζωτική ανάγκη και θέμα τιμής για την Ελληνική Πολιτεία!

-Οι κ.κ.Καραμανλής και Παπανδρέου αφέθηκαν ανεύθυνα και αναιτιολόγητα να εκπροσωπούν (και δια των δημάρχων, νομαρχών και υπερνομαρχών τους):
-την μέγιστη βαρβαρότητα της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης των πάντων,
-την διαπλοκή, την διαφθορά, τα οικονομικά σκάνδαλα των λυμεώνων του δημόσιου πλούτου,
-την ροή σε λίγες τσέπες  μαύρου αφορολόγητου χρήματος,
-την δυσλειτουργία και την ασυδοσία της εντροπικής οικονομικής αγοράς, που βυθίζει την Ελλάδα, που την μαστίζει η υπογεννητικότητα:
-στην φτώχεια
– στην ανεργία και στην ανέχεια,
-χωρίς ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ,
-χωρις ελπίδες, οράματα και όνειρα για τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ!

-Οι κ.κ. Καραμανλής και Παπανδρέου αφέθηκαν ανεύθυνα, ανατιολόγητα και δολίως να γίνονται δια του προσώπου τους (διαφημιζόμενοι):

-πρόξενοι αμέτρητων θανάτων και τραυματισμών, κυρίως νέων ανθρώπων.

-Αφέθηκαν ανεύθυνα και αναιτιολόγητα να εμφανίζονται (διαφημιζόμενοι) ως πρωθυπουργός ο ένας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο  άλλος ως πολέμιοι και εχθροί των θεσμών:

-Της Δημοκρατίας,
-Του Πολιτισμού,
-Της Ευνομίας, της Ισονομίας και της Ευημερίας των Ελλήνων,
-Τους οποίους παγιδεύουν δια της αισχροκερδούς υπαίθριας διαφήμισης στο φυσικό και οδικό περιβάλλον της χώρας, η οποία θρηνεί εκατόμβες θυμάτων (πρώτη στην Ευρώπη)   υπέρ του Μολώχ  της ασφάλτου!

-Γιατί ψάχνετε αλλού για «Σοσιαλισμό ή βαρβαρότητα»; αγαπητοί κατά τα άλλα κύριοι;
Τι σχέση έχετε εσείς με τον Σοσιαλισμό;

-Ταξίδεψτε δια των εκατοντάδων φρουρών σας, κατά μήκος του οδικού δικτύου της χώρας και θα πεισθείτε πλήρως ότι τα διαφημιζόμενα πρόσωπά σας εκπροσωπούν στις αρχές του 21ου αιώνα:
-την βαρβαρότητα, το έγκλημα και την γενοκτονία της ασφάλτου.

– Δια της εγκληματικής πολιτικής σας, της διαπλοκής, της μιντιαρχίας, της ασυδοσίας της οικονομικής αγοράς και του παρασιτισμού, οδηγείτε την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες στην αυτοδικία.
Πως αλλιώς θα υπερασπίσει τα δικαιώματά του ο Λαός; Και πριν απ΄όλα το δικαίωμα στην ασφάλεια: στο σπίτι του; στος κοινόχρηστους χώρους; στο οδικό δίκτυο; στους τόπους δουλειάς, στα Πανεπιστήμια, στα Νοσοκομεία; Στο φυσικό Περιβάλλον;Παντού;

-Οι πολιτικές, ηθικές, ποινικές και αστικές σας ευθύνες κ.κ.Πρωθυπουργέ και αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τεράστιες, ανεξάλειπτες  και απαράγραφες.