Φονική υπαίθρια πολιτική διαφήμιση: ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΚ ΔΟΛΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Εξαιτίας εκατοντάδων χιλιάδων ανά την Ελλάδα τέτοιων, σαν τα εικονιζόμενα, μεταλλικών,πακτωμένων και ακλόνητων πλαισίων υπαίθριας διαφήμισης,, καθώς και διαφημιστικών στεγάστρων, που καταλαμβάνουν τους κοινόχρηστους χώρους κατά μήκος του οδικού δικτύου της χώρας, θρηνούμε εκατόμβες θυμάτων,νεκρών  και τραυματιών, κυρίως νέων ανθρώπων, πρωτίστως λόγω απόσπασης της προσοχής .

12a-thumb-small2.jpg                 
΄Ολα τα πολιτικά κόμματα έκαναν δολίως χρήση διαφημιζόμενα στις ευρωεκλογές, αυτού του δολοφονικού μέσου, παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις τους,ενώπιον:
-Της Ολομέλειας της Βουλής (10-10-2008).
-Της Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας(16-12-2008 και 28-1-2009).


΄Εκαναν παράνομα και δολίως χρήση αυτού του φονικού μέσου παρά τις 909-910/2007 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά της θέλησης του ρυθμιστού του Πολιτεύματος Κάρολου Παπούλια, ενώπιον του οποίου στις 3 Ιουνίου 2008 στην παλιά Βουλή,τονίστηκε από καθηγητές του ΕΜΠ ότι:
-Είναι άμεση ανάγκη και θέμα τιμής για την  Ελληνική Πολιτεία να ξηλωθούν οι παγίδες αυτές θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης εξαιτίας των  οποίων  χάνουν την ζωή τους συνάνθρωποί μας!
-Είναι άμεση ανάγκη να εκδηλωθεί ισχυρή πολιτική βούληση για την στοιχειώδη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας ,για να τεθεί τέρμα στη γενοκτονία της ασφάλτου.

-Πρόσφατα (2-6-2009) ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς  Λεωνίδας Κύρκος είπε οτι:
-Η γενοκτονία της ασφάλτου (και εξαιτίας των φονικών πλαισίων της υπαίθριας διαφήμισης)  είναι ένας μαινόμενος ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος, που αφανίζει ανθρώπους και κλείνει σπίτια.

– Και ότι αυτό το φονικό  μέσο διαφήμισης είναι αυθάδης καταπάτηση των νόμων πριν απ΄όλα από την κυβέρνηση, τα κόμματα, τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους αρχηγούς των κομμάτων, κατά των δημοκρατικών θεσμών, κατά του κράτους δικαίου.

-Δηλαδή οι αρχηγοί των κομμάτων, η κυβέρνηση , ο πρωθυπουργός, αφού η γενοκτονία της ασφάλτου είναι ένας  ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος με σκοπό την αισχροκέρδεια, το μαύρο χρήμα και τον παρασιτισμό είναι ένοχοι:
-Κατάλυσης του πολιτεύματος.
-Εσχάτης προδοσίας.
-Κατάχρησης εξουσίας
-Παράβασης καθήκοντος
-Διάπραξης κατ΄εξακολούθησιν αποτρόπαιων κακουργημάτων (ανθρωποκτονιών στην άσφαλτο εκ δόλου και όχι εξ αμελείας).


Δηλαδή έχουν αυθαδέστατα καταλύσει κάθε έννοια κράτους δικαίου, γι΄αυτό πρέπει να επέμβει αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγελέας, γιατί αυτοί οι κύριοι και κυρίες παραβιάζουν:
-τα διδάγματα της κοινής πείρας,
-το αυτονόητο, καλυπτόμενοι θρασύδειλα  πίσω  από τον αντισυνταγματικό νόμο περί ευθύνης υπουργών.

-Οι άνθρωποι αυτοί έχουν καταντήσει λυμεώνες του δημόσιου πλούτου κατά του δημοσίου συμφέροντος, και έχουν θέσει το πολιτικό σύστημα στην υπηρεσία, προσωπικών, μικροκομματικών, φατριαστικών, μαφιόζικων συμφερόντων, οπως ειπώθηκε από βουλευτή μέλος της επιτροπής, στις 28-1-2009 ενώπιον της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για την οδική αφάλεια.

-Και πρέπει η Ελλάδα να απαλλαγεί απ΄αυτό το άλγος, όπως είπε ο Λ.Κύρκος και όπως έχουν παραδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλα τα κόμματα, οι αρχηγοί τους και οι βουλευτές τους! Αλλά και οι δήμαρχοι , οι υπουργοί, οι νομάρχες και οι υπερνομάρχες…

Επομένως ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα. Το λόγο έχει η βία  του Νόμου κατά της ατιμωρησίας και της εγκληματικής ανευθυνότητας, για να τεθεί τέρμα στην γενοκτονία της ασφάλτου…