ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΙ κ.κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

   Εμείς που έχουμε χάσει  συγγενείς  μας, στο οδικό περιβάλλον και δη  εξαιτίας των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης, και είμαστε αμέτρητοι, καταγγέλλουμε, για άλλη μια φορά  τον Κ. Καραμανλή και τον  Γ. Καρατζαφέρη.

Γιατί  παρά τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις  των κομμάτων τους στην Ολομέλεια της Βουλής (10-10-2008) και στην Διακομματική Κοινοβουλευτική  επιτροπή Οδικής Ασφάλειας (16-12-2008 και 28-1-2009), ότι θα ξηλωθούν αυτές οι παγίδες θανάτου και θα παρθούν μέρα για την οδική ασφάλεια, έσπευσαν:
Πρώτα ο Γ Καρατζαφέρης  και εν συνεχεία ο Κ. Καραμανλής  ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 να προσφέρουν βορά στον Μολώχ της ασφάλτου ,διαφημιζόμενοι δια της φονικής υπαίθριας διαφήμισης, συνανθρώπους τους, εκλογείς τους. Παραβιάζοντας την διεθνή, την κοινοτική και την ελληνική νομοθεσία.Δυστυχώς τους ακολούθησαν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ καταγγέλλουν το «Σύστημα», οτι παρανομεί, παρανομούν κι αυτοί, για να θέτουν σε διαρκή και βέβαιο κίνδυνο στο οδικό περιβάλλον της χώρας, όλο τον πληθυσμό της Ελλάδας.

Αυτοί οι κύριοι υποτάσσουν το δημόσιο συμφέρον  σε ιδιοτελή μικροκομματικά  συμφέροντα  στα πλαίσια του γνωστού αισχροκερδούς άτυπου  συστήματος διακυβέρνησης, που δεν διστάζει να στήνει διαφημιστικές παγίδες θανάτου στο οδικό περιβάλλον της χώρας στέλνοντας  «στον άλλο κόσμο», αμέτρητους συνανθρώπους μας, κυρίως τα νιάτα της Ελλάδας.

Εγγυητές υποτίθεται αυτοί της ασφάλειας όλων  των κατοίκων της Ελλάδας στο οδικό και φυσικό περιβάλλον, καταγγέλλονται για άλλη μια φορά, ενώπιον  των Ελληνικών Αρχών και των Αρχών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

 Οι παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης  πρέπει να ξηλωθούν και να παρθούν μέτρα για την οδική ασφάλεια γιατί είναι: «θέμα Τιμής για την Ελληνική Πολιτεία και άμεση εθνική  ανάγκη», όπως έχει διακηρύξει ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προκειμένου να τεθεί τέρμα στην γενοκτονία της ασφάλτου, που έχει καταστήσει την Ελλάδα, την κοιτίδα του Παγκόσμιου Πολιτισμού, τριτοκοσμική χώρα με τα περισσότερα αυτοκινητικά ατυχήματα μεταξύ των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Αυτό είναι δυστυχώς το πολιτιστικό επίπεδο των κ.κ. Καραμανλή και Καρατζαφέρη, δεδομένου ότι τα αυτοκινητικά ατυχήματα, όπως έχει διακηρύξει  ως πρωθυπουργός ο κ.Καραμανλής στις 28-9-2004 «αποτελούν δείκτη του πολιτιστικού επιπέδου μιας χώρας».

 Με μεγάλη αγανάκτηση καταγγέλλουμε την απαράδεκτη εγκληματική  στάση  των κ.κ. Καραμανλή και  Καρατζαφέρη και καλούμε το εκλογικό σώμα της Ελλάδας να τους καταψηφίσει.

                                                      Αθήνα  19-9-2009

                                                 Εκ μέρους  των συγγενών

                                             των «δολοφονημένων»  της ασφάλτου:

                                                  Μανώλης Σταυρουλάκης

                                                 Αθαν.Τσιώκος-Πλαπούτας