ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠ.ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 16.00, ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 362: ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ώρα 16.00, Λεωφόρος Κηφισίας 362, στην άνοδο προς Μαρούσι-εναέρια πεζογέφυρα μετά το «ΥΓΕΙΑ»- θα διαμαρτυρηθούν οι συγγενείς και φίλοι του Αποστόλη Μολυβιάτη (21 ετών-2 Οκτωβρίου ήταν τα γενεθλιά του) που θανατώθηκε εξαιτίας  πινακίδας υπαίθριας διαφήμισης, που ήταν τοποθετημένη επί νησίδας ασφαλείας στο  δήμο Χαλανδρίου, με  παρανομούντα δήμαρχο τον Γρ.Ζαφειρόπουλο.
Στο πλευρό τους θα βρεθούν συγγενείς θυμάτων των φονικών διαφημιστικών πινακίδων , από όλη την Ελλάδα, ο Τάσος Ιαβέρης, συγκοινωνιολόγοι, γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και υποψήφιοι βουλευτές.

΄Ολοι μαζί θα απαιτήσουν το ξήλωμα αυτών των παγίδων θανάτου όπως έχει αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας με τις 909,910/2007 αποφάσεις του,  να μην παραβιάζεται ο νόμος που απαγορεύει απολύτως την τοποθέτησή τους  στο οδικό δίκτυο της χώρας  και να παρθούν αμέσως μέτρα για την ασφάλεια όλων μας στο οδικό και φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας. Θα εγκριθεί Ψήφισμα διαμαρτυρίας.