ΕΩΣ ΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΙΣΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

Ενω η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνθλίβει, με τα πρόσφατα μέτρα τον κοσμάκη, αφήνει ανενόχλητους τους γνωστούς αφισάρχες, εργολάβους: εγκληματίες-πειρατές της ασφάλτου να διατηρούν εκατοντάδες χιλιάδες παγίδες θανάτου στο οδικό δίκτυο της χώρας για να σκοτώνουν  και να τραυματίζουν, προκειμένου να ενθυλακώνουν παράνομο χρήμα.-

Αντιγράφουμε από tolmi.gr:

«Τραυματίστηκε από επιδαπέδια ρακέτα που ξεκόλλησε από τη θέση της

Της Εμμανουέλας  Μαραγκουδάκη

Φανταστείτε να περπατάτε αμέριμνος στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά μία διαφημιστική ρακέτα να σάς πλησιάζει επικίνδυνα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξαιτίας των ισχυρών νότιων ανέμων. Μην μπορώντας λοιπόν να την αποφύγετε, καθώς αυτά συμβαίνουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, καταλήγετε να μεταφερθείτε στο Νοσοκομείο, με ελαφρύ -στην καλύτερη περίπτωση- ή σοβαρό τραυματισμό! Κι αυτό μπορεί να ακούγεται αστείο, φτάνει μόνο να σας ενημερώσουμε ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και μάλιστα στην πόλη του Ηρακλείου, όπως έγινε με μία 49χρονη γυναίκα, η οποία περπατούσε στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και… τραυματίστηκε από μία επιδαπέδια διαφημιστική πινακίδα, που ξεκόλλησε από τη θέση της και έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, γύρω στη 1.30μ.μ. στο ύψος της Χανιώπορτας. Η γυναίκα, τυχερή μέσα στην ατυχία της, δεν… πλακώθηκε από την πινακίδα, καθώς τη συγκράτησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο ΠΑΓΝΗ, όπου χρειάστηκε να κάνει αρκετές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι ο τραυματισμός της ήταν ελαφρύς.

Οι συγγενείς της, αναστατωμένοι από το ξαφνικό γεγονός, περίμεναν στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ να μάθουν τα νεότερα: «Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο. Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει στα καλά καθούμενα» επισήμαναν οι ίδιοι αγανακτισμένοι από την ανευθυνότητα των υπευθύνων: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι περπατούσε απλά στο δρόμο και της ήρθε μία πινακίδα… κατακούτελα» συνέχισαν.

Ωστόσο, η ίδια η 49χρονη δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, καθώς δεν είχε ξεπεράσει ακόμη το σοκ. Πάντως, η άτυχη οικογένεια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί μέσω της δικαστικής οδού.

Για το ίδιο περιστατικό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μιχάλης Περυσινάκης, σχολίασε ότι αυτή η πινακίδα δεν ήταν του δήμου. «Το τελευταίο διάστημα έχουν επιβληθεί δεκάδες πρόστιμα, ενώ ένας μεγάλος αριθμός από διαφημιστικές ρακέτες δεν έχει καν την απαραίτητη άδεια.»

Σχόλιο:

-Γιατί δεν οδηγείται στο αυτόφωρο και στην φυλακή ο αρμόδιος δήμαρχος και ο αφισάρχης, σύμφωνα με την τελευταία 9/2009 εγκύκλιο του Αρείου Πάγου «περί διαρκούς εγκλήματος» και σύμφωνα με την τελευταία παραγγελία του Υπουργού Δικαιοσύνης προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;

-Γιατί δεν επενέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτεπαγγέλτως το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και ο αρμόδιος Εισαγγελέας;

-Γιατί Κύριε Καστανίδη Υπουργέ Δικαιοσύνης  και κύριε Γ.Παπανδρέου Πρωθυπουργέ;