Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ) ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…

   Η Κυβέρνηση, η δημόσια διοίκηση (δήμαρχοι,νομάρχες κ.λ.π.), τα κόμματα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το κοινοβούλιο επί δεκαετίες ολιγωρούν εμπρός στο μεγάλο μαινόμενο έγκλημα της γενοκτονίας της ασφάλτου, και ως εκ τούτου δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο για το τρίπτυχο της οδικής ασφάλειας : οδός-όχημα-οδηγός.

Δεν αποτελεί καν είδηση το γεγονός των δέκα θανάτων κάθε μέρα στο οδικό δίκτυο της χώρας  και των εκατοντάδων τραυματισμών.
΄Ισα ίσα  η «οικονομική κρίση» προβάλλεται σαν επιχείρημα για να μην παίρνει η κυβέρνηση κανένα μέτρο και να αφήνει ασύδοτους, τους διαπλεκόμεους αισχροκερδείς διαφημιστές, εργολάβους, εκδότες, καναλάρχες, προμηθευτές του δημοσίου, να ροκανίζουν (δια των προμηθειών, των υπερβάσεων και άλλων γνωστών τρόπων) τον δημόσιο πλούτο και να καταλαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες σημεία των κοινόχρηστων χώρων σ΄όλη τη χώρα (πεζοδρόμια, νησίδες ασφαλείας, διασταυρώσεις οδών, ταράτσες πολυκατοικιών κ.λ.π.) δια φονικών διαφημιστικών πινακίδων και διαφημιστικών στεγάστρων και δια κάθε είδους μη αναγκαίου παροδίου εμποδίου κι΄όποιον πάρει ο Χάρος.

Και  ισχυρίζονται οι αναίσχυντοι αυτοί,  ότι δήθεν επιτρέπεται η φονική ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στην Ευρώπη  και  κάποιοι  «θέλουν να την καταργήσουν στην Ελλάδα(!)».
Η δε κυβέρνηση μόνο κατόπιν πιέσεων (δια δικαστικών αποφάσεων , εγκυκλίων του Αρείου Πάγου, διαβήματα πολιτών κ.λ.π.) προβαίνει σ΄ένα εγκληματικό επικοινωνιακό παιχνίδι δια δηλώσεων του κ. Γ.Παπανδρέου, ή δια παραγγελιών του υπουργού δικαιοσύνης κ.Καστανίδη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ή δια δηλώσεων του υπουργού υποδομών κ.Ρέππα, ή της υπουργού Περιβάλλοντος (πρωην ΠΕΧΩΔΕ) κας Μπιρμπίλη  ή του υπουργού (α)-Προστασίας του Πολίτη(πρώην Δημοσίας Τάξεως) κ.Χρυσοχοϊδη,και πάει λέγοντας: δια της τοποθετήσεως, ολόκληρου του Υπουργικού Συμβουλίου, των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και όλων των Κομμάτων και πλέον ου(!).

-Δια δε των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αφού τα «κονόμησαν άγρια» μερικοί γνωστοί έμποροι, εργολάβοι,ΜΜΕ κ.λ.π.(διάβαζε C4I, δηλαδή ,»Συμφορά»,λαίλαπα,αρπαγές και απάτες)  με πλήρη πολιτική κάλυψη, στα πλαίσια της αισχροκερδούς διαπλοκής,  έκτοτε «αφησαν πίσω τους συντρίμια» και τη μάνα Ελλάδα αφού την λεηλάτησαν, την έκαψαν, την «διαγούμησαν» επιμένουν να την καίνε, να την καταπατούν και να σκοτώνουν τα παιδιά της, παριστάνοντας την ίδια στιγμή τους τιμητές και τους αδιάφθορους,ασκώντας την ίδια πολιτική για να σώσουν δήθεν την Χώρα και τους ΄Ελληνες…ισχυριζόμενοι οτι…ασκούν(ανεξέλεγκτοι αυτοί και εγκληματικά ασύδοτοι) έλεγχο στην εξουσία(!)
Και το έγκλημα δια της «δολοφονίας» κυρίως της νεολαίας της χώρας στο οδικό δίκτυο της χώρας και των εκατοντάδων τραυματισμών καλά κρατεί.
Και δια της παραπάνω «θεσμικής εγκληματικής ενορχήστρωσης»…εξορκίζεται η γενοκτονία της ασφάλτου, σα να αφορά σε άλλη χώρα, σε άλλον Πλανήτη, σε άλλο Σύμπαν.

Και  γνωστοί αισχροκερδείς διαφημιστές, δήμαρχοι κ.λ.π., τηλεστάρ-εκδότες-δήθεν δημοσιογράφοι, διάφοροι ασύδοτοι και «παρασιτούντες»  (διότι το επιβάλει δήθεν ο ασύδοτος- αθέμιτος ανταγωνισμός της ασύδοτης αγοράς),  ορισμένοι  εκ των οποίων έχουν δικαστεί ή παραπέμπονται να δικαστούν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας έχουν το θράσος να λοιδωρούν:

-Σύνταγμα, Νόμους, δικαστικές αποφάσεις, αποφάσεις του Κοινοβουλίου και εγκυκλίους του Αρείου Πάγου και να επιβάλουν στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία, η Παιδεία,  ο Πολτισμός τον δικό τους Νόμο του εγκλήματος, στο οδικό δίκτυο της χώρας της ασυδοσίας  και της αρπαχτής.
Με συνέπεια το φονικό αυτό αισχοκερδές έγκλημα να έχει καταντήσει «ιδιωτική υπόθεση» και να τρέχουν οι συγγενείς των «δολοφονημένων» και των τραυματισμένων  της ασφάλτου στα δικαστήρια, αν βρούν το κουράγιο να το κάνουν , και να δέχονται εγκληματικές προτάσεις συμβιβασμών (δικαστικώς ή εξωδίκως) με εγκληματικά και εξοργιστικά απούσα την Κυβέρνηση και την δημόσια διοίκηση, η οποία δεν παίρνει κανένα πρακτικό μέτρο για να γίνει η αρχή του τέλους της γενοκτονίας της ασφάλτου.

-Συγκαλύπτει δε εξ αντικειμένου η κυβέρνηση τις δεκα «δολοφονίες» κάθε μέρα στο οδικό δίκτυο της χώρας και τους εκατοντάδες τραυματισμούς.
Σε ποιά χώρα ζούμε κ. Γ.Παπανδρέου, κ.Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριοι υπουργοί, κύριοι δήμαρχοι, κύριοι αρχηγοί των κομμάτων;

Σε ποιά χώρα ζούμε  κύριοι καναλάρχες, εργολάβοι, εκδότες;
Σε ποιά κύριοι εμπρηστές και καταπατητές της ελληνικής γής;

Σε ποιά χώρα ζούμε κύριοι πρυτάνεις και καθηγητές των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων;
Που είναι η πνευματική ηγεσία του τόπου;
Γιατί αφανίζονται  τα νιάτα της πατρίδας μας με τα αυτοκινητικά ατυχήματα, τα ναρκωτικά, την ανεργία και την (α)-Παιδεία;

Δεν σας σηκώνεται η «τρίχα κάγγελο» που «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα’ έχετε καταντήσει αθύρματα της υποκουλτούρας, της καιταιγιστικής  πολυ-σκουπιδοπληροφόρησης, του βεμπαλισμού
και της ακατάσχετης στείρας θεωρητικολογίας, επιδόσεις  στις οποίες   επιδίδεστε για να κερδίζετε το «παντεσπάνι» σας, και να διατηρείτε  άλλα γνωστά προνόμια, όπως πράττουν δεκάδες τώρα χρόνια άπασες  οι διάφορες στείρες,  κομματικές γραφειοκρατίες;

Τι κάνετε αγαπητοί μου για να σωθεί  πριν απ΄όλα η νεολαία της Ελλάδας, και ο πληθυσμός αυτής της χώρας, που γέννησε την Δημοκρατία,τον Πολισμό και την Παιδεία;

Αγαπητέ κ. Γιώργο Παπανδρέου από που αντλείς το δικαίωμα να υπόσχεσαι προεκλογικά   τα πάντα στον περήφανο Ελληνικό Λαό και μετεκλογικά να λες ψέμματα , να τον εξαπατάς, και να συνεχίζεις δια  της διαπλοκής ( χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ, την Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο, την δημόσια διοίκηση κ.λ.π.), το γνωστό  επικοινωνιακό παιγνίδι, περί οικονομικής κρίσης και  με μαινόμενη την γενοκτονία της ασφάλτου;

Δεν έλεγες προεκλογικά  αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ ότι θα συγκρουστείς εσύ προσωπικά με τα αισχροκερδή συμφέροντα; Γιατί δεν το κάνεις;

-Ξέρεις τι έκαναν στους ψεύτες Πολιτικούς στην αρχαία Αθήνα αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ; Τους εξοστράκιζαν, ή τους δήμευαν την περιουσία, ή τους ανάγκαζαν να πιούν το κώνειο(!), όπως  έκανε ακόμα και ο «αθώος»  σοφός Σωκράτης, σύμφωνα με τον Νόμο  και  το Πολίτευμα.

Η Κυβέρνησή σου κύριε Πρωθυπουργέ, τι υπηρετεί;

Το Πολίτευμά μας μετά την Μεταπολίτευση τι Πολίτευμα είναι; Ολιγαρχικό, δημοκρατικό, ιμπεριαλιστικό, φασιστικό, σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό; ή  όλα αυτά μαζί συνθέτουν το παρόν «αισχροκερδές σύστημα διακυβέρνησης»;  που …»οικόδημησαν» το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. συναινούντων, ουσιαστικά,  και των άλλων κομμάτων;

Κύριε Πρωθυπουργέ δεν αποτελεί δικαιολογία η «οικονομική κρίση» για να μαίνεται η γενοκτονία της ασφάλτου,  που «δολοφονεί» στο οδικό και στο φυσικό περιβάλλον της χώρας πλούσιους και φτωχούς, άνεργους και εργαζόμενους, αγράμματους και γραμματισμένους, επιφανείς και αφανείς.

Η «οικονομική κρίση» , η έξοδος απ΄αυτή και η αρχή του τέλους της γενοκτονίας της ασφάλτου πάνε «πακέτο» κύριε Πρωθυπουργέ. » Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα.

-Τι υπηρετεί η κυβέρνησή σας Κύριε Πρωθυπουργέ το «αισχροκερδές» ιδιωτικό συμφέρον των λίγων ή το Δημόσιο Συμφέρον;

΄Εως πότε οι ΄Ελληνες και  με δική σου προσωπική ευθύνη κύριε Γ Παπανδρέου θα πληροφορούμαστε καθημερινά:

-Για δέκα «δολοφονίες» και εκατοντάδες τραυματισμούς στο οδικό δίκτυο της χώρας;

Ως πότε θα πληροφρούμαστε (καταιγιστικώς) πληροφορίες σαν τις παρακάτω;
«- Χρηματική αποζημίωση για σωματική και ηθική βλάβη επιδίκασε το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά σε οδηγό δικύκλου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μοτοσικλέτα του ανατράπηκε, πέφτοντας σε λακούβα του δρόμου.

Η λακούβα δεν ήταν ορατή εξαιτίας της ανηφορική κλίσης του δρόμου, αλλά και του ελλιπούς φωτισμού.

Από το ατύχημα προκλήθηκε στον οδηγό αναπηρία 50% και του απονεμήθηκε κύρια και επικουρική σύνταξη.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο δρόμος όπου έγινε το ατύχημα είναι επαρχιακός και αρμόδια για να καταβάλει την αποζημίωση είναι η Νομαρχία.»

-Ξέρεις, πόσα χρόνια θα κάνει αυτός ο άμοιρος κύριε Πρωθυπουργέ για να πάρει σύνταξη, αν την πάρει στο τέλος;

-Επίσης: » στη Θεσσαλονίκη αυτοκίνητο εξετράπη από το οδόστρωμα , ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τραυμάτισε δύο πεζούς, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο».

Ξέρεις πόσοι τραυματισμένοι στο οδικό δίκτυο της χώρας κύριε Παπανδρέου υποκύπτουν στα τραύματά τους, μεταφερόμενοι στα Νοσοκομεία;