ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΝΕΑΡΟΥ(27-4-2010) ΣΤΗΝ Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ ΑΠΟ ΦΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ,ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ξήλωμά τους.-

Στο εικονιζόμενο σημείο της Λ.Κηφισσού στο ύψος του Αγ.Ιωάννη Ρέντη ΙΧ αυτοκίνητο εμβολίστηκε, σύμφωνα με τον κ.Π.Μαδιά μηχανολόγο-ηλεκτρολόγο μηχανικό, από παράνομη διαφημιστική πινακίδα (φαίνεται στη φωτ.) «με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου οδηγού Βατράνη Μιχάλη».

Ας σημειωθεί οτι το υπουργείο υποδομών δια του υπουργού κ.Δ.Ρέππα έχει εξαγγείλει το ξήλωμα (δια συνεντεύξεως) αυτών των διαφημιστικών παγίδων θανάτου(14-4-2010), την τοποθέτηση των οποίων ο ΄Αρειος Πάγος έχει χαρακτηρίσει έγκλημα διαρκές και οι παρανομούντες οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Παρ΄όλα αυτά οι γνωστοί «αφισάρχες» και δήμοι εξακολουθούν να εγκληματούν δια των παγίδων αυτών θανάτου και δεν σπεύδουν να συμμορφωθούν.  Η θέση τους είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Είναι γνωστό σύμφωνα με τον ν.1604/1986 , με τις 909-910/2007 , 168 και 169/2010 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ότι οι δήμοι πρέπει να σπεύδουν να ξηλώνουν τις παγίδες αυτές θανάτου και καθ΄υποκάτασταση η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Υποδομών, καταλογίζοντας την δαπάνη αποξήλωσης στους «αφισάρχες»,αλλά αυτοί οι τελευταίοι εξακολουθούν προκλητικά σ΄όλη την Ελλάδα να μην ξηλώνουν  και να εκμεταλλεύονται εμπορικά  τις φονικές αυτές διαφημιστικές πινακίδες.

Καλείται η κυβέρνηση:

-να επιβάλλει πάραυτα τον νόμο,
-να ξηλωθούν αμέσως οι φονικές αυτές διαφημιστικές πινακίδες (από τους δήμους και το Υπουργείο Υποδομών)
-να ληφθούν αμέσως, από την κυβέρνηση  τα γνωστά διαρκή  μέτρα ενίσχυσης και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, για άριστη λειτουργία του τρίπτυχου: «Οδός-όχημα-οδηγός».
Κάθε καθυστέρηση , με διάφορες δικαιολογίες περί οικονομικής κρίσης κ.λ.π.  ισοδυναμεί με νέες εκατόμβες θυμάτων στο οδικό δίκτυο της χώρας.