ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ(ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ) ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ….

Νεκρός βρέθηκε στις 17-8-2010 στις 3 μ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής ένας εικοσιπεντάχρονος οδηγός μηχανής. Εκινείτο κανονικά στην γέφυρα Ασπροπύργου με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο τον «‘έκλεισε» με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει εν συνεχεία στην εικονιζόμενη διαφημιστική πινακίδα γνωστής (διεθνούς) εταιρίας πετρελαιοειδών, έτσι ώστε  να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ φορούσε κράνος.  Η διαφημιστική πινακίδα ήταν   τοποθετημένη επί του πεζοδρομίου (το πεζοδρόμιο είναι μόνο για τους πεζούς σύμφωνα με τον Νόμο). ΄Εχει επιληφθεί το αρμόδιο  Τμήμα   Τροχαίας.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί οτι θα πάρει μέτρα  για να σταματήσει η γενοκτονία της ασφάλτου, με τις εκατόμβες των θυμάτων κυρίως νέων ανθρώπων. Και ενώ έχει εξαγγείλλει το ξήλωμα των διαφημιστικών πινακίδων και των  άλλων φονικών παροδίων εμποδίων από τους κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια ,νησίδες ασφαλείας , διαταυρώσεις οδών κλπ) η υλοποίηση των  εξαγγελιών της καθυστερεί… θανάσιμα.
Η κυβέρνηση και η δημόσια διοίκηση στο σύνολό της  δεν έχουν άλλη επιλογή παρά μόνο με αποφασιστικότητα να επιβάλλουν τον νόμο προς κάθε κατεύθυνση και να υλοποιήσουν αμέσως τις δεσμεύσεις τους.
Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί καθημερινά  με εκατόμβες θυμάτων.-