Ερώτημα μέσω του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών:Γεώργιε Πολίτη `μεγάλε επιχειρηματία` της υπαίθριας διαφήμισης μαζί με τους συνεργάτες σου και με τις εταιρείες σας μπορείτε να μας φέρετε πίσω γιους, θυγατέρες και μανάδες που τους σκοτωσαν οι διαφημιστικές σας παγίδες θανάτου;

ScannedImage-26.jpg

Ο Δημήτρης Τσιώκος ,ετών 33, Ηλεκτρολόγος μηχανικός του ΕΜΠ, σκοτώθηκε την 12-2-2000 εξαιτίας φωτεινής διαφημιστικής γιγαντοαφίσας της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ που την είχε τοποθετήσει παράνομα στο πεζοδρόμιο, πλάτους 2. μ. της Λ.Κατεχάκη στην άνοδο προς Ηλιούπολη, έξω από την Πολυτεχνειούπολη μαζί με 14 άλλες σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου, που την ηλεκτροδοτούσε παράνομα (και τις άλλες 14) η ΔΕΗ. Απαγορεύεται η τοποθέτησή τους αυστηρά από το άρθρο 11 Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας, το άρθρο 4 της Διεθνούς Συνθήκης της Βιέννης (νόμος του Ελληνικού Κράτους 1604/1986) και άλλες διατάξεις νόμων, αλλά και από την κοινή λογική.

 

ScannedImage-25.jpg

Ο Γιάννης Σταυρουλάκης,ετών 25, αριστούχος πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου.
Σκοτώθηκε εξαιτίας παράνομης διαφημιστικής πινακίδας της MASTER 0UTDOOR A.E. στις 19-12-2005 στο Μαρούσι, πάνω σε νησίδα ασφαλείας της Λ.Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στην πινακίδα. Αμέσως μετά την πρόσκρουση κάποιοι δολοφόνοι αντικατέστηκαν την διαφημιστική αυτή πινακίδα με νέα προκειμένου να εισπράτουν μαύρο χρήμα. Καλείται ο Γ.Πολίτης να μας πληροφορήσει ποιός προβαίνει σε τέτοιες δόλιες εγκληματικές ενέργειες.

 

ScannedImage-27.jpg

Στις 14-10-2002 σκοτώθηκε η 17χρονη Εύα Αιγινίτου εξαιτίας της εικονιζόμενης στις παραπάνω φωτογραφίες σιδερένιας διαφημιστικής κατασκευής, μήκους 25-30 μ. και ύψους 5-6 μ. η οποία ήταν οξυγονοκολλημένη από την ΜΑΣΤΕΡ (φαίνεται ο τίτλος της στη 2η δεξιά φωτογραφία) πάνω και μπροστά από τα στηθαία ασφαλείας επί της Λ.Κατεχάκη σε απόσταση περίπου 500 μ. από το ύψος της Καισαριανής, στο ρεύμα προς Αθήνα!
Κατά την πρόσκρουση στη σιδερένια αυτή κατασκευή, του αυτοκινήτου στο οποίο η Εύα Αιγινίτου ήταν συνεπιβάτιδα,μία ξυλοδοκός αποσπάστηκε από την σιδερένια οξυγονοκολλημένη, επαναλαμβάνω, κατασκευή πάνω και μπροστά από τα στηθαία ασφαλείας(!), έσπασε τον ανεμοθώρακα του οχήματος, τη χτύπησε στο λαιμό και την σκότωσε.
Και σα να μη συνέβη τίποτα αυτοί οι εγκληματίες, η ΜΑΣΤΕΡ σε συνεργασία με τον δήμο Καισαριανής, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκαν καν για τον θάνατο της 17χρονης κοπέλας, αλλά έσπευσαν και οξυγονοκόλλησαν εκ νέου το κατεστραμένο από την πρόσκρουση τμήμα της σιδερένιας κατασκευής μπροστά και πάνω, επαναλαμβάνω,από τις μπάρες ασφαλείας.
Το έγκλημα αυτό απασχόλησε και το Κοινοβούλιο(1-11-2002) και τα Μ.Μ.Ε αλλά οι αμέτρητες αυτές παγίδες θανάτου παραμένουν στη Λ.Κατεχάκη, όπου μία τέτοια σκότωσε τον Δημήτρη Τσιώκο, τον Γιάννη Σταυρουλάκη (στη Λ.Κηφισιάς) κ.α., παραμένουν κατά χιλιάδες στο οδικό δίκτυο της χώρας για να θυσαυρίζουν αυτοί που τις εκμεταλλεύονται δηλαδή οι ποικιλώνυμες, εταιρίες του Γ.Πολίτη και των συνεργατών του και οι εταιρείες του Φ.Βρυώνη, όπως η ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ, κ.λ.π. Ας σημειωθεί οτι λίγο πιο πάνω, στην άνοδο επί της Λ.Κατεχάκη έχουν τοποθετηθεί αναμέσα σε διαφημιστικές πινακίδες- παγίδες θανάτου, από κάποιους συγγενείς θανατωθέντων εικονοστάσια στη μνήμη τους! Και το μεγάλο έγκλημα από τις γνωστές εταιρίες υπαίθριας διαφήμισης και κάποιους δημάρχους ,νομάρχες και υπερνομάρχες, καλά κρατεί υπό τα όμματα της εισαγγελικής Αρχής!
Μπορεί να μας πει ο Γ.Πολίτης κύριε Εισαγελέα,ποιός ήταν τότε διευθύνων σύμβουλος της ΜΑΣΤΕΡ;Ποιός της MASTER MEDIA SYSTEM και ποιοί των άλλων εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται ή είναι μέτοχος ή μελος του Δ.Σ. ή πρόεδρος κ.λ.π ;

 

ScannedImage-28.jpg

Στις 26-10-2003 επί της Λ.Βουλιαγμένης, κάτω από τη γέφυρα του σούπερ μάρκετ «Πράκτικερ», στο ρεύμα προς Αθήνα, όπως εικονίζεται στην 2η δεξιά φωτογραφία στη θέση του καλωδίου, υπήρχε διαφημιστική γιγαντοαφίσα της MASTER, όμοια με αυτή που εικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία. Επ΄αυτής που αφαιρέθηκε εν συνεχεία από την εταιρία σκοτώθηκε η 53χρονη Δέσποινα Πατέρα, όπως έμαθε αυτός που γράφει αυτές τις γραμμές, από την κόρη της, Μαρία Τσάνου, 2 ημέρες μετά το ατύχημα.
Το αυτοκίνητο της θανούσας, ενώ εκινείτο με κανονική για τον τόπο του ατυχήματος ταχύτητα εξετράπη από το οδόστρωμα και αντί να βρεί ελεύθερο το χωμάτινο πρανές που εκτείνεται προς τα δεξιά του οδοστρώματος, όπως φαίνεται και στις δύο παραπάνω φωτογραφίες, προσέκρουσε στην ως άνω παρανόμως τοποθετηθείσα πακτωμένη, μεταλλική και άκαμπτη διαφημιστική πινακίδα, δηλαδή σίγουρη φονική παγίδα, και βρέθηκε νεκρή από το ΤΟΤΑ Γλυφάδας, πάνω σ΄αυτή την διαφημιστική πινακίδα!Διευθυντής του ΤΟΤΑ ήταν τότε ο αξιωματικός Γεώργιος Πανταζόπουλος.
Πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα εγκλήματα κύριε Εισαγγελέα; ΄Οχι από την Πολιτεία, τη δημόσια διοίκηση, αλλά από τους συγγενείς των θανατωθέντων, που τους εμπαίζουν οι εγκληματίες της υπαίθριας διαφήμισης με χρονοβόρες διαδικασίες δικαστικές και εξώδικες ,κάνοντας «κουμάντο» τουλάχιστον μέτρι τώρα, και σε δικαστήρια και στη δημόσια διοίκηση, ακόμα και στο κοινοβούλιο!