Archive for Νοέμβριος, 2009

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ Γ.ΑΛΑΒΑΝΟΣ, και ο πρύτανης του ΕΜΠ,επι πολλά χρόνια δεν παίρνουν σαφή θέση, κατά της φονικής υπαίθριας διαφήμισης; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ; Γιατί η Λ.Κατεχάκη και οι δρόμοι γύρω από την Πολυτεχνειούπολη είναι γεμάτοι εικονοστάσια `δολοφονημένων` νέων(και) συναδέλφων σας κύριε Γ.Αλαβάνε; και μαθητών σας κύριε πρύτανη του ΕΜΠ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

Comments off

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

Ο συνάδελφος(δικηγόρος) Ανδρέας Φλώρος  έστειλε στην  diadromi την με αριθ.128/09 ΔΙΑΤΑΞΗ του Αντεισαγγελέα Εφετών Πατρών Γεωργίου Β.Πρασσά , σύμφωνα με την οποία:

 «παραγγέλλεται ο Εισαγγελέας Πλημ/κών Καλαβρύτων» να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του νομίμου εκπροσώπου Ανώνυμης Εταιρίας  για ανθρωποκτονία από αμέλεια, διότι στην 152,950 χιλιομετρική θέση της εθνικής οδού Αθηνών Πατρών, η εταιρία αυτή «παροχής υπηρεσιών  οδικής βοήθειας»:

– Είχε τοποθετήσει μεταλλικό στύλο, ο οποίος έφερε τσιμεντένια βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα, σε παραχωρηθέντα   στην εταιρία αυτή χώρο, με ιδιωτικό συμφωνητικό, του λειτουργούντος στη θέση αυτή Σταθμού Εξυπηρετήσεως Αυτοκινήτων Ακράτας.

Επί του στύλου αυτού είχε αναρτηθεί φωτεινή επιγραφή ορθογώνιου σχήματος με τη διακριτικό τίτλο της εταιρίας.

Ο ως άνω  χώρος αποτελούσε συνέχεια του οδοστρώματος και βρισκόταν σε επαφή με το ελαφρώς υπερυψωμένο κράσπεδο της εθνικής οδού(!).

Επί του στύλου αυτού, την 27-12-2007 και περί ώρα 15.25΄ προσέκρουσε κατόπιν εκτροπής αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός αυτού  να υποστεί «βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και  κοιλίας εξαιτίας των οποίων  επήλθε ο θάνατος του»(!).

Αρχικά οι  εγκλήσεις των συγγενών του θανατωθέντος οδηγού είχαν απορριφθεί, αλλά έγιναν δεκτές οι προσφυγές τους και θα ασκηθεί η ως άνω ποινική δίωξη κατά του νομίμου εκπροσώπου της ως άνω εταιρίας.

 

 Υ.Γ : Για άλλη μια φορά καλείται η κυβέρνηση να θέσει τέρμα στην γενοκτονία της ασφάλτου και στον ακήρυχτο πόλεμο που μαίνεται στο οδικό δίκτυο της χώρας χάριν αισχροκερδών  συμφερόντων.

 Η συνεχιζόμενη επί δεκαετίες ολιγωρία των κυβερνήσεων είναι απαράδεκτη. Δεν έχει η παρούσα κυβέρνηση παρά να τηρήσει το Σύνταγμα και τους νόμους και να προβεί αμέσως  στην  εκτέλεση:

των 909-910/2007 αποφάσεων του ΣτΕ,

-της απόφασης της 10-10-2008 της Ολομέλειας της Βουλής,

-των αποφάσεων  της 16-12-2008 και 28-1-2009 της Διακομματικής  Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής:

-ώστε να ξηλώσει αμέσως τις παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης και κάθε είδους επικίνδυνο παρόδιο εμπόδιο και να πάρει επί μονίμου βάσεως τα γνωστά διαρκή μέτρα για να τεθεί τέρμα στην γενοκτονία της ασφάλτου, που αποτελεί την πρώτη αιτία αφανισμού των  νέων από 18 έως 45 ετών.-

Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με 10 νεκρούς την ημέρα και δεκάδες τραυματίες.

Δηλαδή η κυβερνητική αδιαφορία «δολοφονεί» καθημερινά τον πληθυσμό της Ελλάδας στο οδικό δίκτυο της χώρας.

 

 -Ως πότε  Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου, που στα λόγια έχεις ταχθεί  επανειλημμένως υπέρ του ξηλώματος όλων των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης και υπέρ της δημιουργίας ενιαίου φορέα Οδικής Ασφάλειας;

 

 Σε τιμά το γεγονός Κύριε Πρωθυπουργέ, ιδίως στην Εθνική Οδό από την Αθήνα ως την Πάτρα την ιδιαίτερη πατρίδα σου, και αντιστρόφως, και σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, ως άλλος Προκρούστης, ότι βγαίνει «παγανιά» καθημερινά επί δεκαετίες τώρα ο αιμοδιψής Μολώχ της ασφάλτου και  αφανίζει τα νιάτα της Ελλάδας υπέρ του αισχροκερδούς συστήματος διακυβέρνησης: ανεύθυνων εργολάβων, διαφημιστών, μιντιαρχών και κάθε είδους εκ δόλου παρανομούντα;

 

 -Πότε θα συγκρουστείς αγαπητέ (πρώτε)  πολίτη Γεώργιε Παπανδρέου με τα αισχροκερδή συμφέροντα;
Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με εκατόμβες νεκρών και τραυματιών στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας, της ανεργίας και του παρασιτισμού.


΄Εως πότε κύριε πρωθυπουργέ, την Ελλάδα, τον παγκόσμιο πολιτιστικό γίγαντα, θα την δολοφονούν καθημερινά στο οδικό και στο φυσικό περιβάλλον, τα αισχροκερδή συμφέροντα;  που εξ αντικειμένου η κυβερνητική ολιγωρία συμμαχεί μαζί τους;   

Comments off

«Προσβλητικές εκδηλώσεις για την τιμή και την υπόληψη μεγαλοδιαφημιστών είναι δικαιολογημένες γιατί αποσκοπούν στην ασφάλεια της κυκλοφορίας και την πρόληψη ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο της Χώρας».

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ  ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ:  

Αξιότιμες και Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι:


Εισαγγελική Διάταξη,από 25-1-2007 αποφαίνεται ότι είναι  Νομικά και ουσιαστικά αβάσιμος ο ισχυρισμός μεγαλοδιαφημιστή ότι οι παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης είναι νόμιμες: 

«Προσβλητικές εκδηλώσεις για την τιμή και την υπόληψη  μεγαλοδιαφημιστών   είναι δικαιολογημένες γιατί αποσκοπούν στην ασφάλεια της κυκλοφορίας και την πρόληψη ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο της Χώρας».

 

Παρ΄όλα αυτά από 12-2-2000 που θανατώθηκε εξαιτίας φονικής διαφημιστικής πινακίδας ο 33χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός Δημήτρης Τσιώκος στην Λ.Κατεχάκη, θανατώθηκαν από την ίδια αιτία αμέτρητοι άλλοι: Η diadromi.com ,τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ  έχουν αναφερθεί διεξοδικά σαυτές τις «δολοφονίες», όπως είναι:

-της  17χρονης Εύας Αιγινίτου 14-10-2002, στην Λ.Κατεχάκη

-της 53χρονης Δέσποινας Πατέρα στις 23-10-2003 στην Λ.Βουλιαγμένης,
– ενός νεαρού στις 19-8-2005 στη Λ.Κατεχάκη στην κάθοδο, απέναντι από την είσοδο της Πολυτεχνειούπολης, όπου θανατώθηκε ο Δ.Τσιώκος.

-του Δημ.Πολυμέρου στις 2-4-2004 στο Ψυχικό

-του 25χρονου Γιάννη Σταυρουλάκη στις 19-12-2005 στο Μαρούσι

-του Γιάννη Παπαρήγα την 1-2-2006 στο Μαρούσι.

-Του Τσίστο Τσέκι στις 6-4-2006 στην Λ. Κηφισού απέναντι από τον ΟΠΑΠ, διοικητικά όρια δήμου Αθηναίων(Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης).

– νεαρού στην Λ. Συγγρού 23-4-2006

-Της Ευαγγελίας Πατέρα στις 10-6-2006 στη γέφυρα της Χαλκίδας από πληροφοριακή γιγαντο-πινακίδα του ΥΠΕΧΩΔΕ.

-Στην στάση Εφέσου στις 30-9-2006 «δολοφονήθηκαν» σε παράνομο στέγαστρο , δύο κοπέλες και ένας άνδρας.

-του Παν.Καραλή στις 18-10-2007 στο Γαλάτσι.

-των 18χρονων Γκέκα και Παππά στις 11-11-2007 στην Λ.Βουλιαγμένης

-δύο νεαρών στις 6-2-2008 στην  Λ. Βουλιαγμένης στο Ελληνικό.

-του Α.Κυριακόπουλου στις 12-10-2008 στις εκβολές του Ιλισού και Λ.Ποσειδώνος στην Καλλιθέα.

-του Κωστόπουλου Ιωάννη,φοιτητή του ΕΜΠ  ηλεκτρολόγου μηχανικού στην οδό Κοκκινοπούλου, στου Ζωγράφου στις 15-3-2009,όπου τραυματίστηκε βαριά ο συμφοιτητής του Κωστάκης Ιωάννης.

-του Αποστόλου Μολυβιάτη στις 24-8-2009 στο Χαλάνδρι… και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Κατά της γενοκτονίας αυτής αποφάνθηκαν:

– το ΣτΕπικρατείας με τις 909-910/2007 αποφάσεις του, βάσει των οποίων πρέπει να ξηλωθούν οι παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης από το οδικό δίκτυο της χώρας, (από  την εκάστοτε κυβέρνηση, το ΥΠΕΧΩΔΕ και τους δήμους)

-Η Ολομέλεια του ΣτΕ 9/10/2009.

-Το ΕΜΠ στις 3-6-2008 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Παλαιά Βουλή και τα συνέδρια  για την οδική ασφάλεια 1994, 1998, 2005, και το τελευταίο (4ο συνέδριο) του 2009.

-Η Ολομέλεια της Βουλής 10-10-2008.

-Η διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια στις συνεδριάσεις της 16-12-2008 και 28-1-2009.

-Ο Εισαγγελέας  του Αρείου Πάγου με εγκυκλίους του, το 2008 και το 2009 προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Παρ΄ όλα αυτά  οι διαφημιστικές εταιρίες και οι γνωστοί μεγαλοδιαφημιστές εξακολουθούν να εγκληματούν στο οδικό δίκτυο τη χώρας και η γενοκτονία της ασφάλτου καλά κρατεί. Στις δε εθνικές εκλογές της 4-10-2009 διαφημίστηκαν δια των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης, όλα τα κόμματα πλήν ΠΑΣΟΚ.


Η δε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί έκτοτε καθαρά και ξάστερα κατά της γενοκτονίας της ασφάλτου και κατά των φονικών  διαφημιστικών πινακίδων, ούτε έχει ανακοινώσει (καθαρά και ξάστερα) ποια μέτρα θα πάρει για την οδική ασφάλεια, πότε θα τα πάρει και τι κονδύλια θα διαθέσει από τον κρατικό προϋπολογισμό (σε μόνιμη βάση) κατά της γενοκτονίας αυτής.


Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι  Κύριοι, υπουργοί και υφυπουργοί, σχεδόν όλα τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας (και η Δικαιοσύνη), έχουν αποφανθεί κατά της γενοκτονίας αυτής. Η καθυστέρηση της κυβέρνησης να εκτελέσει της αποφάσεις αυτές και να συνετίσει δια του νόμου και του Συντάγματος του διάφορους γνωστούς εγκληματίες τη ςασφάλτου είναι εξοργιστικά αδικαιολόγητη.  

Η παραπάνω μνημονευόμενη Εισαγγελική διάταξη , για να λάβει γνώση η κυβέρνηση και κάθε κάτοικος της Ελλάδας,που εκδόθηκε  στις 25-1- 2007, και αποτελεί καταπέλτη κατά της φονικής υπαίθριας διαφήμισης, έχει ως εξής:


{«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

ΑΘΗΝΩΝ ( Τ.Σ.)

 

                                   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

Αφού λάβαμε υπόψη την από 28-12-2004 έγκληση του Γεωργίου Πολίτη, κατοίκου Αγίων Αναργύρων Αττικής (Ν.Πλαστήρα 172), κατά του Αθανασίου Τσιώκου(-Πλαπούτα) δικηγόρου και κατοίκου Αθηνών (Χαρ.Τρικούπη 14), για το αδίκημα της  συκοφαντικής δυσφήμισης (άρ363-362 ΠΚ).

 Σύμφωνα με τα άρθρα 363-362 ΠΚ, όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον εν γνώσει του ψευδές γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την  υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Η πεποίθηση του δράστη ότι το γεγονός που ισχυρίστηκε είναι αληθινό αποκλείει  την συκοφαντική και όχι την απλή δυσφήμηση.

Περαιτέρω κατά το άρθρο 367 ΠΚ, το οποίο θεσπίζει το ατιμώρητο της εξύβρισης και της απλής δυσφήμησης, ο άδικος χαρακτήρας των πράξεων αυτών αίρεται κατ΄αρχήν, εκτός άλλων περιπτώσεων, όταν η προσβλητική της τιμής και της υπόληψης άλλου, εκδήλωση γίνεται για τη διαφύλαξη δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον, υπό τον όρο ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί το επιβαλλόμενο και αντικειμενικά αναγκαίο για τη διαφύλαξη του δικαιώματος ή την ικανοποίηση του δικαιολογημένου ενδιαφέροντος μέτρο, χωρίς την χρήση του οποίου δεν θα ήταν δυνατή η προστασία τους με άλλο τρόπο και ότι ο δράστης κινήθηκε στην προσβλητική εκδήλωση αποκλειστικά προς  τον σκοπό αυτό (βλ. ενδεικτικά Συμβ. ΑΠ 1805/1987-Ποιν.Χρ. ΛΗ΄-σελ.358, Συμβ.ΑΠ 147/1999-Ποιν.Δικ.1999-σελ.422).


Ειδικότερα ο ως άνω εγκαλών μέτοχος της διαφημιστικής εταιρίας «ΜΑΣΤΕΡ Α.Ε.» ισχυρίζεται ότι ο εγκαλούμενος με την από, 22-12-2004 εξώδικη καταγγελία και πρόσκληση, την οποία κοινοποίησε στην έδρα της ανωτέρω εταιρείας ισχυρίστηκε για το πρόσωπό του ψευδή και πρόσφορα να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή του γεγονότα.


Από την διενεργηθείσα προκαταρκτική εξέταση, το σύνολο των προσκομισθέντων εγγράφων και καταθέσεων, προέκυψαν κατά την κρίση μας, τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά:

Ο εγκαλούμενος ως εκπρόσωπος του «ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ»  κοινοποίησε την από 22-12-2004 εξώδικη καταγγελία και πρόσκληση στην έδρα της διαφημιστικής εταιρίας «ΜΑΣΤΕΡ Α.Ε.» , όπου εργάζεται ο ως άνω εγκαλών.

Με την παραπάνω εξώδικη καταγγελία ο εγκαλούμενος καλεί τους εκπροσώπους της ανωτέρω διαφημιστικής εταιρείας να ξηλώσουν όλες τις διαφημιστικές γιγαντοαφίσες υπαίθριας διαφήμισης που έχουν τοποθετηθεί παράνομα στο οδικό δίκτυο της χώρας, οι οποίες κατά την κρίση του, αποτελούν παγίδες θανάτου-δολοφονικά όπλα ως αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.


Με την εξώδικη καταγγελία στρέφεται και εναντίον του Φίλιππου Βρυώνη, εκπροσώπου της διαφημιστικής εταιρείας «ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ», τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του υιού του Δημήτρη, ο οποίος σκοτώθηκε την 12-2-2000 από μεταλλική γιγαντοαφίσα που είχε τοποθετηθεί παράνομα στο πεζοδρόμιο της Λεωφ, Κατεχάκη. Αναφερόμενος και στους δύο εκπροσώπους των ανωτέρω διαφημιστικών εταιριών θεωρεί ότι οι διαφημιστικές εταιρίες εγκληματούν σε βαθμό κακουργήματος και διαπράττουν γενοκτονία, με τις παράνομες τοποθετήσεις πινακίδων.


Είναι προφανές ότι ο εγκαλούμενος με την από 22-12-2004 εξώδικη καταγγελία εκφράζει κρίσεις και προσωπικές απόψεις  για τις αιτίες που προκαλούν θανατηφόρα και μη τροχαία  ατυχήματα, πιστεύοντας ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Τούτο το κάνει αφενός με την  ιδιότητα του εκπροσώπου του «ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ», αφετέρου έχοντας και ο ίδιος ζήσει την τραυματική εμπειρία του θανάτου του υιού του από τροχαίο ατύχημα (πρόσκρουση σε διαφημιστική γιγαντοαφίσα).
Δηλαδή υφίσταται δικαιολογημένο ενδιαφέρον, στην ικανοποίηση του οποίου οδηγεί η από 22-12-2004 εξώδικη καταγγελία.


Η τελευταία περιέχει ενδεχομένως κάποιες προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψη του εγκαλούντος εκδηλώσεις, όμως στόχος του εγκαλουμένου δεν ήταν η προσβολή του προσώπου του εγκαλούντος ,αλλά η ικανοποίηση του ενδιαφέροντός του  σχετικά με την ασφάλεια της κυκλοφορίας και την πρόληψη ατυχημάτων.

Με βάση τα προαναφερθέντα πραγματικά περιστατικά σε συνδυασμό με τις νομικές σκέψεις που αναπτύχθηκαν  στην αρχή της παρούσας, δεν  είναι δυνατή η θεμελίωση των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφήμησης, τη απλής δυσφήμησης ή της εξύβρισης, γεγονός που καθιστά την κρινόμενη έγκληση απορριπτέα κατ΄ άρθρο 47 παρ.1-2-ΚΠΔ, ως νομικά και ουσιαστικά αβάσιμη.

                                        ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

 Απορρίπτουμε την από 28-12-2004 έγκληση του Γεωργίου Πολίτη, κατοίκου Αγίων Αναργύρων Αττικής (Ν.Πλαστήρα 172), κατά του Αθανασίου Τσιώκου(-Πλαπούτα) δικηγόρου και κατοίκου Αθηνών ( Χαρ.Τρικούπη 14), για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, παραγγέλλουμε δε την επίδοση αντιγράφου της παρούσας διάταξης  στον εγκαλούντα (Γεώργιο Πολίτη) ο οποίος δικαιούται να προσφύγει στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, μέσα σε 15 ημέρες από την επίδοση αυτή.

                                                       Αθήνα 25-1-2007

                                                        Ο Εισαγγελέας

                                                   Τζώνης Χαράλαμπος

                                                 Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών»}

Ακριβές αντίγραφο

 6-11-2009

Ο Γραμματέας(Τ.Σ.)

Υ.Γ. Ο Γεώργιος Πολίτης δεν άσκησε προσφυγή εντός 15 ημερών  κατά της ως άνω εισαγγελικής διάταξης, ενώ εν τω μεταξύ σκοτώθηκαν οι παραπάνω αναφερόμενοι  εξαιτίας των φονικών διαφημιστικών πινακίδων και έπεται συνέχεια…

Comments off