Archive for Ιανουάριος, 2010

Αγαπητέ Σταύρο Ψυχάρη, θυμάσαι την `Δημοκρατική Αλλαγή`(1964-1967),εσύ κάλυπτες το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ,εγώ την `στήλη της νεολαίας`, Αρχισυντάκτης ο αείμνηστος Χαρίλαος Μάνος. Η χούντα μας εκτόπισε και κείνον και εμένα στη Γυάρο και στη Λέρο. Εσύ εργάζεσαι από τότε στον ΔΟΛ, ως επιτελής και διευθύνων. Εμένα Σταύρο `δολοφονήθηκε` το παιδί μου στις 12-2-2000 εξαιτίας παγίδας θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης. Και από τότε, από την ίδια αιτία `δολοφονήθηκαν` αμέτρητοι κυρίως νέοι άνθρωποι. Μετά από 10 χρόνια τιτάνιο αγώνα δικαστικό και εξώδικο όλα τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας με δικαίωσαν. Διάβασε το `ΒΗΜΑ` και `ΤΑ ΝΕΑ` της 20-1-2010, άλλα έντυπα και το διαδίκτυο, που αναφέρονται στις 168 και 169/2010 αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, οι οποίες καλούν τις διαφημιστικές εταιρίες, τους δήμους και το Δημόσιο να ξηλώσουν τις παγίδες θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης! Το ερώτημά μου αγαπητέ Σταύρο είναι απλό: Γιατί Εσύ δια του ΔΟΛ ή ο ΔΟΛ δι΄εσού παρανομείτε κατάφωρα και διαφημίζετε τον ραδιοφωνικό Σταθμό `ΒΗΜΑ fm 99,5 λέμε ΤΑ ΝΕΑ αλλιώς`, στο οδικό δίκτυο της χώρας, δια των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης; Γιατί παλιέ φίλε και παλιέ συνάδελφε, παραβιάζει ο ΔΟΛ και εσύ και οι διαφημιζόμενοι δια του προσώπου τους δημοσιογράφοι το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας; Ο ΄Αρειος Πάγος έχει αποφανθεί αγαπητέ Σταύρο, ότι η θέση του εγκληματία διαφημιστή και του διαφημιζόμενου είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την διαδικασία του αυτοφώρου. Τι θα κάνεις αγαπητέ Σταύρο για να τεθεί τέρμα στη γενοκτονία της ασφάλτου; Εγώ, ο παλιός σου συνάδελφος Αθαν.Τσιώκος-Πλαπούτας αγωνίστηκα 10 χρόνια και εξακολουθώ να αγωνίζομαι. Και εσύ και ο ΔΟΛ, την επομένη της δικαίωσής μου εξακολουθείτε να εγκληματείτε. Από πού ορμώμενοι;

Γράφει ο δικηγόρος Θανάσης Τσιώκος-Πλαπούτας

Η Ελευθεροτυπία 28-1-2010 δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο:»Βρήκε το δίκιο του μετά από δέκα χρόνια

Επρεπε να περάσουν δέκα χρόνια, να γίνουν πολλές δίκες και να ξοδευτούν σημαντικά χρηματικά ποσά, για να δικαιωθεί ο δικηγόρος κ. Αθαν. Τσιώκος-Πλαπούτας. Ο άτυχος πατέρας έχασε τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα στις 12 Φεβρουαρίου 2000.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα στη λεωφόρο Κατεχάκη, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κοκκινοπούλου.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο νέος οδηγός έχασε τη μάχη με το θάνατο. Οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι αν δεν υπήρχε το σταθερό εμπόδιο της διαφημιστικής πινακίδας, ο οδηγός θα γλίτωνε.

Ο δικαστικός αγώνας ξεκίνησε μετά το δυστύχημα και ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η Ολομέλεια υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο και τον Δήμο Παπάγου να καταβάλουν αποζημίωση 117.388,11 ευρώ στον άτυχο πατέρα.

Παρόμοια δυστυχήματα έχουν γίνει και σε άλλα σημεία της χώρας, αλλά ελάχιστοι πολίτες έχουν το κουράγιο και τις γνώσεις να ξεκινήσουν δικαστικό αγώνα με το κράτος. Αυτή η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για μελλοντικές διεκδικήσεις και επίσης βάζει φρένο στις αυθαιρεσίες των διαφημιστικών εταιρειών, των δήμων και των κοινοτήτων.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υποχρεώνεται να αφαιρέσει τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες που υπάρχουν στις λεωφόρους και στους δρόμους. Στην περίπτωση αδυναμίας είτε αδιαφορίας, αυτό το έργο το αναλαμβάνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εργων του υπουργείου Υποδομών. Συγχαρητήρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσει το ξήλωμα των πινακίδων στη λεωφόρο Κατεχάκη και σε άλλους δρόμους.»

Comments off

ΕΚΔΟΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ,Η `ΑΘΗΝΑΪΚΗ`, ο BHMA fm 99,5 ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, διαφημίζονται δια των παγίδων θανάτου της υπαίθριας διαφήμισης, παραβιάζοντας κατάφωρα την 9/2009 εγκύκλιο του Αρείου Πάγου, τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε του 2007 και 2010(της ολομέλειας και του Α΄τμήματος), την ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής(10-10-2008), τις εκκλήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας.Και εξαιτίας τους μαίνεται η γενοκτονία της ασφάλτου. Ποιος θα βάλει τάξη σαυτή τη Χώρα κύριε Γιώργο Παπανδρέου; Αφήστε τα λόγια και πάρτε αμέσως μέτρα.Tι κάνουν η συσταθείσα διϋπουργική επιτροπή και η Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας;

        

           

      

Comments off

EΠI 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΣΤΙΣ 21-1-2010…ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ εξακολουθεί να `ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ` ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Η κυβερνητική Ανακοίνωση:
«Στη σύσταση Διϋπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας προχωρά η κυβέρνηση, με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σε αυτή θα μετέχουν οι υπουργοί:

Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,

Προστασίας του Πολίτη,

Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,

Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,

Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Έργο της Επιτροπής είναι:

• Η διαμόρφωση εθνικής πολιτικής για την οδική ασφάλεια και την εξέταση των θεμάτων που αφορούν στην οδική ασφάλεια της χώρας

• Η κατάρτιση σχετικών βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προγραμμάτων και η παρακολούθηση της εφαρμογής τους

• Ο συντονισμός των αρμοδίων υπηρεσιών για την συγκέντρωση και επεξεργασία στατιστικών και άλλων στοιχείων και τη λήψη μέτρων, με σκοπό τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση της οδικής ασφάλειας

• Η παρακολούθηση της εφαρμογής της εθνικής πολιτικής για την οδική ασφάλεια, την εποπτεία των επιμέρους δράσεων και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους.

Στόχος της όλης προσπάθειας, είναι να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και οι δραματικές επιπτώσεις τους, προκειμένου να επιτευχθεί και ο στόχος της σύγκλισης με τους Ευρωπαϊκούς μέσους όρους.

Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης βρέθηκαν θέματα που συνδέονται ευθέως με την Οδική Ασφάλεια και αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την εξέλιξη των τροχαίων ατυχημάτων, μεταξύ των οποίων,

• Η απλοποίηση της νομοθεσίας

• Οι διαφημιστικές πινακίδες, και

• Η συμμετοχή των πολιτών μέσω του διαδικτύου, τόσο για την πάταξη του καθεστώτος των αυθαίρετων και παράνομων πινακίδων, όσο και για την εμπέδωση της κοινωνικής ευθύνης στην αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων.»

Comments off

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΧΑΡΙΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;

Δικαίωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τον δικηγόρο Αθ. Τσιώκο-Πλαπούτα. Το Ελληνικό  Δημόσιο και ο Δήμος Παπάγου θα του καταβάλουν αποζημίωση 117.338 ευρώ για τον τραγικό θάνατο του  γιου του ύστερα από πρόσκρουση σε διαφημιστική πινακίδα

Στη δικαίωση του δικηγόρου Αθ. Τσιώκου-Πλαπούτα, δέκα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του από πρόσκρουση σε διαφημιστική πινακίδα, προχώρησε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με δύο αποφάσεις ,168 και 169 του 2010 που υποχρεώνουν το Ελληνικό Δημόσιο και τον Δήμο Παπάγου να του καταβάλουν αποζημίωση.

Το Ανώτατο Δικαστήριο ειδικότερα, με αποφάσεις του, απέρριψε τις αιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Παπάγου που ζητούσαν να αναιρεθούν δύο αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με τις οποίες έχει επιδικαστεί στον δικηγόρο το ποσό των 117.388,11

ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη, λόγω του θανάτου του παιδιού του, από υπαιτιότητά τους.

Ο άτυχος νέος βρήκε τον θάνατο στις 12 Φεβρουαρίου 2000 στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κοκκινοπούλου, όταν προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα τοποθετημένη από διαφημιστική εταιρεία σε απόσταση 1,2 μέτρων από το ρείθρο του πεζοδρομίου. Η μίσθωση του χώρου είχε γίνει από τον Δήμο Παπάγου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το 1993.

Αντίθετη
Όπως όμως επισημαίνει η Ολομέλεια του ΣτΕ, τόσο οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και το ΥΠΕΧΩΔΕ υποχρεούνται να αφαιρούν τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, καθώς η τοποθέτησή τους είναι αντίθετη προς τις διεθνείς συμβάσεις της Βιέννης (8.11.1968) για την οδική κυκλοφορία και την οδική σήμανση και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ/1999).

Οι διεθνείς συμβάσεις μάλιστα, οι οποίες έχουν επικυρωθεί από τη χώρα μας, υποχρεώνουν τα κράτη «να απαγορεύουν την τοποθέτηση στον ευρύτερο χώρο των οδών πάσης επιγραφής ή εγκαταστάσεως, που θα ηδύνατο να προκαλέσει σύγχυση με τις (δημόσιες) πινακίδες κυκλοφορίας και να προκαλεί θάμβωση στους χρήστες των οδών ή να τους αποσπά την προσοχή».

Το τραγικό δυστύχημα πάντως έδωσε το έναυσμα στον κ. Τσιώκο-Πλαπούτα να αρχίσει έναν αγώνα για την οδική ασφάλεια και κατά των διαφημιστικών πινακίδων και άλλων παροδίων φονικών εμποδίων,ο οποίος συνεχίζεται γιατί εξακολουθεί να μαίνεται η γενοκτονία της ασφάλτου χάριν των γνωστών διαπλεκομένωνν αισχροκερδών συμφερόντων με εκατόμβες θυμάτων.

Σημείωση του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΩΚΟΥ-ΠΛΑΠΟΥΤΑ: Σκοπός του τιτάνιου  αγώνα που διεξάγουμε εμείς οι «δολοφονημένοι  του οδικού δικτύου  μαζί με τα  δολοφονημένα παιδιά  μας», είναι να τεθεί αμέσως  τέρμα στη γενοκτονία της ασφάλτου.
Επί περίπου τριάντα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν δεσμευτεί στα λόγια ότι θα θέσουν τέρμα στη γενοκτονία αυτή.
Και η παρούσα κυβέρνηση έχει δεσμευτεί οτι θα το πράξει.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει δεσμευθεί με επανειλημμένες δηλώσεις του.Και όλοι οι Υπουργοί!
Το ίδιο και η Ολομέλεια της Βουλής (10-10-2008), και  η μόνιμη διακομματική επιτροπή οδικής ασφάλειας (16-12-2008 και 28-1-2009) και πριν ένα μήνα το Υπουργικό Συμβούλιο δια ρητών δεσμεύσεων του πρωθυπουργού και του υπουργού υποδομών Δ.Ρέππα.

Η γενοκτονία όμως συνεχίζεται και οι αισχροκερδείς μεγαλοδιαφημιστές, εργολάβοι, εμπρηστές και καταπατητές της δημόσιας περιουσίας  εξακολουθούν να εγκληματούν θρασύτατα σε βαθμό κακουργήματος.
Ιδού στάδιο δόξης λαμπρόν Κύριε Πρωθυπουργέ. ΄Η θα πάρετε αμέσως μέτρα ή ο λαός αυτής της χώρας θα «σας πάρει με τίς πέτρες», όπως προεκλογικά επανειλημμένα είχατε διαπιστώσει και δηλώσει.
Εμπρός λοιπόν πάρτε τώρα τα γνωστά μέτρα που έχετε εξαγγείλει.
Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με εκατόμβες θυμάτων.
΄Εχετε σαν πρωθυπουργός βαρύτατες ευθύνες: πολιτικές,ηθικές, αστικές και ποινικές.
Σταματήστε, σύμφωνα με τις αποφάσεις των δικαστηρίων (και τις ως άνω  αποφάσεις  της Ολομέλειας του ΣτΕ και  σύμφωνα με την 9/2009 εγκύκλιο του Αρειου Πάγου περί διαρκούς εγκλήματος)  τους γνωστούς αισχροκερδείς αδίστακτους δολοφόνους που εξακολουθούν να  μας σκοτώνουν στο οδικό και στο  φυσικό περιβάλλον της χώρας για να ρέει ασταμάτητα  μαύρο χρήμα στις τσέπες τους…

Comments off

KΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ `ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ` ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

        
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΩΚΟΣ-ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ
—————–.——————–
Σάββατο 9 Ιανουρίου 2010 ένα εικοσάχρονο παιδί, που υπηρετούσε ως αστυνομικός ενώ οδηγούσε την «μηχανή» του στο Περιστέρι επί της εικονιζόμενης οδού(μία στάση μετά τον ναό της Ευαγγελίστριας προς την Κηπούπολη) έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στην εικονιζόμενη μεταλλική φωτιστική κολόνα που είναι τοποθετημένη παράνομα επί  νησίδας ασφαλείας,και «δολοφονήθηκε».
Δεν θα είχε πάθει τίποτα:

1) Εάν δεν ήταν τοποθετημένη αυτή η παγίδα θανάτου σε νησίδα σφαλείας
2)Εάν υπήρχαν στο σημείο στηθαία ασφαλείας
3)Εάν δηλαδή οι υπεύθυνοι γι΄αυτό το έγκλημα σέβονταν την ζωή του ελληνικού πληθυσμού,το αυτονόητο, τα διδάγματα της κοινής πείρας, τον Νόμο και το Σύνταγμα, την κοινοτική και την εθνική νομοθεσία και νομολογία

Αυτή η παράνομη κολόνα υπάγεται στα κάθε είδους παρόδια εμπόδια (διαφημιστικές πινακίδες,κολόνες οργανισμών κοινής ωφελείας, διαφημιστικά στέγαστρα στάσεων αστικών συγκοινωνιών κ.λ.π.) με τα οποία κατά εκατοντάδες χιλιάδες είναι «ναρκοθετημένο» το οδικό δίκτυο της χώρας (πεζοδρόμια, νησίδες ασφαλείας, διαστραυρώσεις οδών, πλατείες, προσόψεις κτηρίων κ.λ.π.) «κι όποιον πάρει ο Χάρος», ο οποίος  έχει τεθεί στην υπηρεσία αισχροκερδών συμφερόντων.

-Είναι γνωστό ότι το οδικό δίκτυο πρέπει να συγχωρεί το λάθος των χρηστών των οδών. Και τα παρόδια εμπόδια πρέπει να υπηρετούν την ασφάλεια όλων μας και όχι να μας καταδικάζουν σε βέβαιο θάνατο και βαρύ τραυματισμό.
– Ποιοί έχουν ποινικές, αστικές, ηθικές και πολιτικές ευθύνες για την ως άνω συνεχιζόμενη γενοκτονία της ασφάλτου που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σ΄ένα απέραντο Νεκροταφείο; Στην συγκεκριμένη περίπτωση την πρώτη ευθύνη φέρουν:

-Ο δήμαρχος Περιστερίου Αττικής, και το ΥΠΕΧΩΔΕ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΚΕ) και ο Υπουργός Εσωτερικών, και η Τοπική ΄Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) δια των Προέδρων τους κ.κ.Νικήτα Κακλαμάνη και Δ.Καλογερόπουλου και κάθε δήμαρχος χωριστά.

-Ο Πρωθυπουργός, το Υπουργικό Συμβούλιο, η κυβέρνηση και τα Πολιτικά Κόμματα για την παρατεινόμενη επ΄αόριστον μη εκδήλωση «ισχυρής πολιτικής βούλησης» ώστε να παρθούν αμέσως μέτρα κατά της γενοκτονίας της ασφάλτου.
-Κατά της γενοκτονίας αυτής υπάρχουν  μελέτες ειδικών του ΕΜΠ, μελέτες συγκοινωνιολόγων, πορίσματα συνεδρίων για την Οδική Ασφάλεια, δικαστικές αποφάσεις, αποφάσεις της Ολομέλειας της Βουλής και της Μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια, δηλώσεις επι δηλώσεων του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου ,των προηγούμενων πρωθυπουργών, του νύν και των προηγούμενων Προέδρων της Δημοκρατίας και όλων σχεδόν των Υπουργών, και άλλων αρμοδίων και μη.

Προπαντός υπάρχει πρόσφατη εγκύκλιος του Αρείου Πάγου βάσει της οποίας  η τοποθέτηση φονικών παροδίων εμποδίων σους δρόμους της Ελλάδας θεωρείται έγκλημα διαρκές και οι υπεύθυνοι οδηγούνται στο εδώλιο του κατηγορουμένου  με την  διαδικασία του αυτοφώρου.
΄Εχει επίσης πρόσφατα ανακοινωθεί(!) από  το Υπουργικό Συμβούλιο  η λήψη άμεσων(!) μέτρων αλλά οι «δολοφονίες» στην άσφαλτο συνεχίζονται με 10 νεκρούς κάθε μέρα και αμέτρητους τραυματίες.

Η Ελλάδα κάθε στιγμή «δολοφονείται στους δρόμους» και η κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους εξαγγέλλει διαρκώς με «αυστηρότατο ύφος» την λήψη μέτρων…
Ανακοινώνει την κήρυξη επαναστάσεων, την σύγκρουση με αισχροκερδή συμφέροντα κι΄άλλα πολλά…΄Ελεος…

Είναι απλό:
Ας λειτουργήσει αμέσως ο Εθνικός Φορέας Οδικής Ασφάλειας υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού, χρηματοδοτούμενος διαρκώς από τον κρατικό ποϋπολογισμό και τα Κοινοτικά πλαίσια στήριξης, για να σώσουμε κυρίως όσα παιδιά, μας έχουν  απομείνει, στην Μάνα Ελλάδα, που αντιμετωπίζει γήρανση πληθυσμού και οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας.
Για την Αναγέννηση και την Προκοπή αυτής της Χώρας, πράγμα που επιτέλους μπορεί να γίνει.

Comments off