Είχε δίκιο;

Μετά από τη βιβλική καταστροφή του Λιβάνου από το Ισραήλ
καταστροφή δισεκατομμυρίων δολλαρίων, με 1.200 νεκρούς
και αμέτρητους τραυματίες,καταστροφή του περιβάλλοντος, με άστεγους και πρόσφυγες, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφάσισε ομόφωνα «Παύσατε πύρ». Αλλά πόσο θα αντέξει η εκεχειρία αν επιτευχθεί; 
Αν  δεν εξαλειφθούν τα αίτια της αιώνιας σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και των  αραβικών λαών, η γενοκτονία θα συνεχιστεί με απρόβλεπτα αποτελέσματα ακόμα και για το μέλλον της ανθρωπότητας, δεδομένου οτι αυτή διαθέτει όπλα αυτοκαταστροφής, και υφίσταται κίνδυνος η αλόγιστη χρήση και απειλή βίας στην Μ.Α. ή αλλού να βυθίσει τον Πλανήτη ατο αιώνιο σκοτάδι.
Και δυστυχώς την επομένη δεν θα υπάρχει κανείς μας, να γράψει την ιστορία και να δικαιώσει ή να καταδικάσει τη μία ή την άλλη πλευρά.
Οι λόγοι πάντως που οι Εβραίοι συμπεριφέρονται όπως οι
ναζί διώκτες τους,πάνε πολύ μακριά στα βάθη της ιστορίας.

Εβραίος σύμφωνα με τα λεξικά είναι αυτός που ανήκει στο σημιτικό έθνος που κατοικούσε στην αρχαία Παλαιστίνη και σημαίνει διαβαίνω ή διασχίζω,ίσως από τη διάβαση του Ευφράτη ποταμού, ή από τον Εber,πρόγονο  του Αβραάμ.

Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι, που ονομάζονται και Ισραηλίτες και Ιουδαίοι, ονόματα  συνώνυμα του συμφεροντολόγου,του τσιγκούνη και του φιλάργυρου, όπως ο εβραίος τοκογλύφος
Σάιλωκ,στον «΄Εμπορο της Βενετίας» του Σέξπηρ, ήταν υπο-
δουλοι στην Αίγυπτου τον 13ο αιώνα π.Χ.της επιθετικής φυ-
λής Ιξώς, οι οποίοι Ιξώς τους είχαν αναθέσει καθήκοντα φοροεισπράκτορα.
Από τότε οι Εβραίοι είχαν καλές σχέσεις με το χρήμα και στην Αλεξάνδρεια λ.χ.  αποτελούσαν πλούσια μειονότητα, και στην Ρώμη δάνειζαν τον Ιούλιο Καίσαρα.

Κι αυτή η καλή σχέση με το χρήμα(σε όλους τους αρμούς της οικονομίας) τους ακολούθησε σ΄όλη τη διάρκεια της ιστορίας τους, δηλαδή κατά την περίοδο της 2000 ετών διασποράς τους και τους ακολουθεί και σήμερα.
Λέγεται λ.χ.οτι το εβραϊκό λόμπυ μέσω των  ΗΠΑ ή οι ΗΠΑ μέσω του εβραϊκού λόμπυ κυβερνούν και καταστρέφουν τον κόσμο.
Ο Χίτλερ λέει στο ΜΑϊΝ ΚΑΜΠΦ(Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ-Ελληνική έκδοση σελ.136 και επ.) για τον πατέρα του , ο οποίος είναι γνωστό ότι ήταν νόθος γιός Εβραίου,οτι:»ο υπέροχος αυτός άνθρωπος θεωρούσε καθυστερημένους πνευματικά, όσους μεταχειρίζονταν τους Εβραίους με ιδιαίτερο τρόπο»!
 «Δεν υποπτευόμουνα τότε οτι ήταν δυνατόν να υπάρχουν
συστηματικοί διώκτες των Εβραίων.Μ΄αυτές τις αντιλήψεις ήρθα στη Βιέννη»(σελ.139).

Στη συνέχεια λέει: «στη Βιέννη παντού όπου πήγαινα
συναντούσα Εβραίους»,αναφέρεται δε στον Σιωνισμό με τα εξής λόγια: «Η διαμάχη ανάμεσα στους Σιωνιστές και τους απελεύθερους Εβραίους ήταν ένα ψέμα κι αυτός ο δόλος ήταν ανάξιος της ευγενικής καταγωγής και της ηθικής καθαρότητας για την οποία κόπτονταν αδιάκοπα αυτός ο λαός»(σελ.141).

Διπιστώνει ακόμα   οτι «δεν υπήρχε οποιαδήποτε βρωμιά ή ατιμία μέσα στην κοινωνία που να μην έχει ανακατευθεί ένας Εβραίος τουλάχιστον»(σελ.143), για να προσθέσει για τους Εβραίους οτι «Μόνο ένα τερατώδες μυαλό κι όχι ανθρώπινο θα μπορούσε να συλλάβει το πλάνο ενός οργανισμού που κάθε του ενέργεια είχε σαν αποτελέσμα το γκρέμισμα του πολιτισμού και σαν επακόλουθο την μεταλλαγή του κόσμου σε έρημο»(σελ.147,148).

Στη σελ.266 χαρακτηρίζει τους Εβραίους «αράχνη που άρχισε να ρουφά  αργά το αίμα του γερμανικού λαού…Από τις αρχές του χειμώνα του 1916-1917 σχεδόν το σύνολο της παραγωγής βρίσκονταν στην πραγματικότητα κάτω από τον
έλεγχο του εβραϊκού κεφαλαίου, οι Εβραίοι μαδούσαν κυριολεκτικά το έθνος και το ανάγκαζαν να υποκύψει στην
οικονομική τους κυριαρχία».

Παράλληλα ο Χίτλερ γίνεται κηρυκας ανελέητης βίας κατά
των Εβραίων,κήρυγμα που οδήγησε στα κρεματόρια και στα
στρατόπεδα συγκέντρωσης και στον β΄παγκόσμιο πόλεμο,
ένα πόλεμο,που μοιάζει μ΄αυτόν που διεξάγει τώρα το Ισραήλ κατα του Λιβάνου και της Χεσμπολάχ. Για ποιό σκοπό;Για παγκόσμια κυριαρχία;Δολοφονώντας την ίδια στιγμή με αεροπορικούς βομβαρδισμούς πόλεων γυναικόπαιδα και αμάχους και μετατρέποντας το Λίβανο σε μολυσμένη έρημο όπως ακριβώς τα  λέει, ο Χίτλερ, στο ΜΑΪΝ ΚΑΜΠΦ;

Μήπως τελικά ο κυβερνών άνθρωπος είτε λέγεται Χίτλερ ή Σαρόν παγιδεύεται και καταντά τόσο ηλίθιος και απάνθρωπος ούτως ώστε να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην καταστροφή και στην ερήμωση του πλανήτη;δικαιώνοντας την ίδια στιγμή  τον Χίτλερ;και…τον Σαρόν;
 
Τέλος πάντων οτι είναι να γίνει θα γίνει, όχι βέβαια με την έννοια του μοιραίου.